Iesakiet grāmatas!

Nu, PAsažieri, iesakiet kādu interesantu un vēlams vērtīgu grāmatu vasaras vakariem. Varbūt ir kas svaigs un sakarīgs te kādam izlasīts?

Kaleejs      Hermanis Hese - Demians. Grāmata, kas man kā alternatīvā bībele.

Skumjudruva1950      Ernsts Muldasovs " No kā mēs esam cēlušies" Himalaju zinātniskās ekspedīcijas rezultāti.Diezgan vecs izdevums - 2002 g.

Arma      Un Makalovas sérija par Romas ievērojamajiem vīriem? Pirmais cilvēks, Zāļu vainags, Cēzara sievietes?

Arma      Lejiņa Zīmogs sarkanā vaskā. Arī patika.

Torpedo      riebekle, to grāmatu "Es biju tikai sekretāre" (par Gebelsa sekretāri) vari mierīgi nepirkt un nelasīt, jo tā ir visa ir kolosāla blēdība, lai iesmērētu mums kkādu slimīgu autora libērālisma propogandu. Tikai pirmās 100 lpp. ir tās 106 gadus vecās kundzes atmiņas par pasaules kara laiku, otrās ir autora stāsts, kā eiropietim tas viss būtu "pareizi" jāsaprot. Tiek slavināts homosekuālisms, bēgļu ieceļošana Eiropā un tamlīdzīgas liberālās "vērtības". Un visi, kas tam nepiekrīt un pretojas bruģējot ceļu uz jauna Hitlera nākšanu pie varas. Tramps esot viens pret vienu Gēbelss.
Nesaprotu, kam šis sviests vispār te bija jāizdod, un kamdēļ tas tika maskēts zem Gebesla sekretāres autobiogrāfiskām atmiņām? :(

Torpedo      Neko tik pretīgu, visas līdzšinējās manas vērtības izsmejošu un naidu kurinošu, kā šīs grāmatas otrās 100 lappuses es vēl savā dzīvē nebiju lasījis - sajūta tāda, kā šķidrā tūdā būtu nejauši iekāpis! :( Tipa, kā PSRS par republiku "tautu draudzību" - nekādas nacionālas valstis, nekādas tautas - visi esam biedri un brāļi. Ja grib pie tevis mājās iemitināties trūcīgi cilvēki no Āfrikas, tad tas tak labi - tev jāsaprot un jāpriecājas! Ja pretosies - tad tu sekmē jauna Hiltera nākšanu pie varas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu