Ko jums katram personīgi nozīmē Raimonds Pauls?

Šodien viņam jubileja...Jebkurā gadījumā - viņš ir vesels laikmets latviešu mūzikas vēsturē:) Visos žanros, visām gaumēm(gandrīz) strādāts - veltiet viņam labus vārdus;)

psychobitch    1 izcelšu viņa sarakstīto mūziku filmai ilgais ceļš kapās, kas vienaldzīgu nevar atstāt nevienu, kas mīl Latviju, zin tās vēsturi, atminās tās tautas likteni, ik viena likteni, tajos gados un cik daudz pastāsta, šis autora darbs par latviskā cilvēka dvēseles plašumiem, tās varenību, cildenumu vienā sakopotā melodijā, klausies un izdzīvo, paņem un stiprinies, esi lepns par sevi, savu tautu, lai gan tajos laikos, kad tā tika rakstīta, būt pašiem, tas vēl bija sapnis... viennozīmīgi - Latvijas lepnums, kas jāgodā, jācildina un jāpasaka paldies, ka viņš mums ir, tautas vārdā - tā ir visas Latvijas tautas mīlestība,kas nav salīdzināma ar nevienu bļembuku pie krūts...

kakenite1963    1 Dzīves jēga Latvijā...(Ja trijos vārdos)

Chris1986  4 2 Drīzāk ir jājautā, kurš ir 2. vietā visu laiku lielākais latvietis - Ulmanis, Čakste, Rainis, kurš vēl? Visi ir uzspīdējuši tik uz īsu sprīdi, bet Pauls ir visa mūža garumā sistēmātiski un ļoti rezultatīvi strādājis, bez iekritumiem. Domāju, ka 2. vietu viņš sporta terminoloģijā runājot, apdzinos stadiona skrejceļā par vairākiem apļiem un atstājis tālu jaņos.

sandra111      fantastiska personiba,,,
bērniba,,,mikrofona koncerti,,,krievija,,,
no bērnibas atceros vasaras pie omites laukos,milzigās siena gubas, kur mēs ar brāli uzrapusies ēdām zirnus un klausijāmies-zied zilie lini ,,,

janisb  2 1 Apliecinājums, ka bumbieris(e) neko nedod, tikai kukulis(e) :D

Neutrogena    1 Milzīgas darbaspējas un talants.
Protams, Marstro darbu saraksts ir neizmērāms un variē no absolūtas sarežģītības līdz bērnišķīgai vienkāršībai, taču melodiķa talantu nenoslēpsi. :)

loker  1 1 Ģēnijs,mūsu ģēnijs.

Geisha    1 Visnotaļ cienījams cilvēks.

saimnieks3    1 Priekš manis R.Pauls lieliska personība,ne tikai priekš latvijas tautas,viņa dziesmas strauji iedvesmoja tautā patriotismu,kura gāza socialisma iekārtu.Vinš ieņem kultūras sfērā augstāku vietu Latvijā- kā Rainis,novēlu turpmākajā laikā tādā pašā gara turpināt radīt jaunas dziesmas.

edding    1 Personīgi man neko nenozīmē, svešs onkulis,bet uzskatu par vienu no labākajiem komponistiem visā bijušajā padomijā.

fargo  2 2 personiski? neko.
muzikālajā darbībā? tik daudz estrādes. estrādes mūziku nepanesu.
ir daži labi darbi, kurus ir patīkami klausīties.
politika? tik daudz dumjas rīcības...

zigula8    1 Personība. Apskaužama enerģija un talants mūža garumā. Patīk smeldzīgās, ar labiem tekstiem.
Politika samaļ ne tādus vien. Jubilejas reizē -cieņa un pateicība! Spilgti atceros REO koncertu (70. gadu sākumā)-dzirdēt latviešu valodā estrādes dziesmas toreiz bija tik neparasti un aizkustinoši (kā jauni izpildītāji tika likti priekšā Bumbiere un Lapčenoks).

av2    1 Laba , lloti laba muuzika. Varu tikai iedomaaties, kas vinnss buutu, kaa viss buutu , ja butu Pauls buutu piedzimis rietumu pasaulee , ar visaam taam iespeejaam .

starmoss    1 Raimonds ir mūsu zelts !

viesiss    1 Pretrunīga personība! Čekai un arī Krievijai ļoti izdevīga persona! Cenzors padomju Latvijā, labs pianists, labs komponists, liels blefotājs, mūzika melodiska, viegli uztverama. P.S.Apzīmējums "Maestro" ir piemērojams visiem mūziķiem-kolektīva vadītājiem, nevis vienam Paulam! Vēlu viņam labu veselību! 2021-07-22 12:16

Sassy14      Daudzpusīgi apdāvināts tips, prata un prot būt gan radoša personība, gan biznesmenis. Vispopulārākais PSRS popmūziķis, kurš padarīja populāras arī daudzas estrādes zvaigznes vairākās paaudzēs, gam Latvijā, gan citur. Viņā ir ieprogrammēta gan smalka mūzikas, gan laikmeta, gan biznesa izjūta – tas ir liels retums. Vai viņa mūzika ir manā gaumē – ne vienmēr, bet neko sevišķi sliktu par viņu arī teikt nevaru. 2021-07-22 12:32

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu