Dziesmu svētki

Man vakar parādījās apziņa, ka mans pilsoņa pienākums tomēr ir redzēt kko no Dziesmu svētkiem. Pēc futbola mēģināju skatīties deju svētkus. Nu, vobšem, 3reizes aizmigu - pēc futbola ekšena nekāda. Kko vingro mūzikas pavadījumā. Nespratu arī kāpēc jādejo tieši pa nakti?
Šovakar mēģināšu vismaz noslēguma konci līdz galam noklausīties, jo valsts tam spečiāli rīt iedevusi brīvdienu. Kaut nu izdotos izciest!
Kādam ir līdzīgas sajūtas?

Ilita (2018-07-10 00:01)    4 Torpedo! Raimonds Tiguls, Ēriks Ešenvalds, Zigmars Liepiņš, Mārtiņš Brauns nav "vājinieki". Raimondam Paulam ir ārkārtīgi daudz koncertu, kur skan tikai viņa mūzika. Esam bagāti arī ar citiem izciliem komponistiem. Un Raimonda Paula loma latviešu mūzikā nekādā ziņā ar to nemazinās.

nedolce_negabana (2018-07-10 00:02)    4 Daži Raimonda Paula fani lāga neizprot, kas ir kora dziesma un kas nav. Kurzeme nav kora dziesma, to dziedāja Lapčēnoks. Kuru tad vēl Paula dziesmu gribat,lai dzied Dziesmusvētkos? Cāļus skaita rudenī???:D

dogville (2018-07-10 10:46)    1 Afigjetj,tautas valodaa runaajot,par domu,ka shlaagermeistars Pauls ir muusu labaakais komponists!:-):-):-)

Epifanija (2018-07-10 11:21)    3 cilvēki priecājās un bauda svētkus, tikai žēl, ka tik reti sanāk, visi kopā piecgadē reizi un parāda, kur latvietim ir spēks, vieni no organizētākajiem un patiesākajiem svētkiem, kuri ieies vēsturē, apvienojot tik lielu ļaužu masu un bez incidentiem, beidzot esam iemācījušies svinēt, man prieks!:)

Jaunadiena (2018-07-11 00:17)    1 Biju Diesmusvētku dalībniece, dziedāju..to nevar aprakstīt kādas bija un ir sajūtas vēl šobrīd, tās dienas bija kā svētceļojums. Bet laikam jau ne visi ir melomāni kā es. Un futbols man pilnīgi neinteresē, lūk tā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu