Viasat līguma laušana

kā jūs domājat, kāds bonuss man pienākas par pacietību, jau 37 minūtes klausos, ka šobrīd visi operatori ir aizņemti utt...
nu neticu es, ka tik ilgi neatbrīvojas neviens operators, bet es nepadošos, tagad jau par vēlu likt trubu nost :D
murgs.

Denny (2010-06-19 22:10)      Pilniigi piekriitu plielaakai dalai rakstiitaaju. Lielaaka suud. kaa viasat nav. Man vecaaki 2 gadus cakareejaas ar vinjiem. Taa kaa vinji veci, paprsiija mani, lai paliidzu paartraukt ar vinjiem attieciibas. Arii gaidiiju 18 min, kameer savienos ar kaadu no "aiznjemtajiem operaatoriem". Tad man piedaavaaja paarsleegt liigumu uz "ljoti izdeviigiem noteikumiem". Pirms tam hos noteikumus neesot piedaavaajushi, jo veel neesot paspeejushi. Tad piedavaaja paaris meeneshus veel "bonusus". Kad tomeer veeleejos lauzt liigumu, tad vinji secinaaja, ka es to neesot tiesiigs dariit (paarsleegt liigumu gan biju tiesiigs..) Beigaas, peec veel vairaakaam darbiibaam tomeer mani vecaaki atkratiijaas no shii izcilaa kantora...

sanndrelli (2010-06-21 01:15)      Zinot kā strādā šādas.,un dažādas tel.līnijas no pieredzes..tā ir normāla un vispārēja prakse..(gan ne priekš klienta).,aizejot mājā vai kur citur izejot uzlikt ``visi operatori aizņemti``..tā kā reizēm var nogaidīt arī 12 stundas..

soms7 (2010-06-30 14:29)      izskatās ka jums te visiem problēmas ar VIASAT,jau ceturto gadu skatos un viss ir ok,vot TELEKOMA televīzija gan čakarējas

annulja (2010-07-21 19:55)      Nez, daudziem maniem radiniekiem ir VIASAT, un tikai priecīgi, ka jau laicīgi pārgāja uz digitālo apraidi. Jo pati mājās diemžēl pieslēdzu interaktīvo - fonē, trokšņi fonā, apstājas kadri, pie tam arī internets bremzē. Otrā istabā dekoderi paņēmām uz bezmaksas kanāliem. Nu i ieberzāmies - jau vienu kanālu atslēdza, pie tam signāls nāk ar tādu kā novēlošanos - visu rāda par apm.2sekundēm vēlāk, kā caur interaktīvo citā televizorā.
Un jā - kad paklausījos Zatlera runu, ka nākošgad LV varēs atļauties tikai 1 bezmaksas kanālu - nu i priekš kam tad ieliku tos vairākus desmitus latu par dekoderi??? Un līgumi nav slēgti par virszemes tv, līdz ar to - kas liedz LTC pacelt cenas par kartiņām? Ja tagad par tiem gandrīz 20 kanāliem 3,50Ls, tad - var būt arī 5Ls un vairāk! Nekas jau neliedz LTC pacelt cenas, jo nav nekādu līgumu.

Un vēl - LTC virszemes TV izveidotāji jau tagad iesūdzēti tiesā par nepareizu virszemes tv izveidošanu. Neiedziļināšos, bet pierādījumi ir - neviens no 12 cilvēkiem neatzīstas. Un klientu menedžeris atlaists, tieši dēļ tiem pašiem pārdotajiem dekoderiem - klientu kontaktus jau neviens nepaņēma :D Muļķīgi no tādas "varenas" kompānijas.

Ja nebūtu arī internets un parastais telefons pieslēgts pie LTC, jau sen atteiktos. Tomēr tā VIASAT TV raidniekiem jau ir apmēram 5 gadus - un līdz šim viss bijis kārtībā. Muļķe, ka atļāvu ģimenē ieviest LTC.

_BaiBa_ (2011-07-20 14:19)      lai tikti no viņiem vaļā būs jābrauc uz ofisu... un vēl jāprasa, lai uzraksta papīru par to, ka viņiem pret tevi nav nekādu pretenzinju. Viasat patīk neko nerteikt un tad vienkārši sniegt uz creditreformu... tas arī bijakāpēv vairākus gadus atpakaļ lauzu līgumu ar tiem, ka nemāk normāli starādāt, tad lai iet d*rst :)

Braunings (2011-10-06 14:51)      Viņus var viegli aptīt ap pirkstu,plāns tāds ,piezvani un saki ka gribi vēl divus uztvērējus utt,tikai tad lai šie iedod normālu tarifu utt,un kad jau atnāk jaunais līgums ar visiem trim abonentiem apvienotiem,tad nāk saldais.....pasaki ka par tādu naudu negribu .....tālāk visi gali ūdenī!!!Pārbaudīts 4reizes!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu