Grāmata THE SECRET un domu spēks

Tiem, kas lasījuši šo grāmatu - vai ticat domas spēkam? Vai esat piedzīvojuši tā materializāciju?

Kamija      kas šitas kkāds bestselers bez kā dzīvot nevar? šķiet nesen man vienc par šo tēmu ārstēja... filma arī laikam ir???

nu ja tas būtu tāda baigā patiesība - Jūs visas te nesēdētu... un punkc! :DDDDD

piekritīšu Marksam - reliģija - opijs tautai! :p

fifidrilla      Tu vari censties, gruzīties un pievilkt nelaimes. Bet vari censties, domāt pozitīvi un pievilkt veiksmīgas sagadīšanās. Lai nu kā - ja dziļāk ieskatās sevī un dara to godīgi, tad var atrast iemeslus domu/vēlmju/baiļu formā, kas traucē panākumiem nākt pie Tevis. Dažkārt ir absolūti reālas iespējas, visas durvis vaļā, taču nekas labs nenotiek. 2010-02-07

starrr      nejausi nopirku lidosta, pec vaka domaju, ka detektivs. Vilos pec pirmas izlasitas lappuses, palasiju vel 15 un atstaju tur pat lidosta. Varbut kadam citma noder. Manuprat ta gramata ir laika teresana. Nenopieni kaut ka. 2010-02-20

runcis      Domai ir liels spēks un spēja materealizēties, bet kā teica Einšteins, Dievs nav ļauns, taču viņam patīk pajokot...:)
Izvirzot mērķi vai vēlēšanos jābūt ļoti uzmanīgam formulējumos līdz pēdējam sīkumam. Citādi sanāks kā tam nēģerim sahārā, kurš Džinam izteica trīs savas vēlēšanās: Gribu būt balts, lai man ir daudz ūdens un daudz sieviešu, viņš acumirklī kļuva par klozetpodu sieviešu tualetē...:)
2011-04-23

BooS      Nu man piepildījās viss... 2011-06-12

story      JĀ! 2013-08-06

kamena      Piepildījās...pasen..pirms aptuveni 15 gadiem..toreiz vēl tik ļoti nerunāja par,,domu spēku,,...
Bija jāaiziet no saimnieka mājas(privātmājas)....Naudas bija maz...Taču pie sevis iztēlojos un skaļi stāstīju ,kādu jauno mitekli vēlētos...līdz pat sīkumiem(stāvu,m2,zemes platību,ēkas atrašanās vietu,būvniecības materiālu,..utt,loga esamību vannas ist...utt)Vienkārši bieži un skaļi prātoju.par ko citiem ģimenes locekļiem bija dusmas,jo reāli neviens nesaskatīja iespēju kaut ko tādu iegādāties....Un neticami..piepildījās viss!Bija māja ar visiem maniem iztēlotiem uzstādījumiem.Gribat ticat...gribat neticat!:)
2015-02-13

SmalkaisStils      tie ir maldi, ilūzijas. jā...izdomā konkrēti ko vēlies, bet tad dari.....centies ! ej uz mērķi ..nevis vizualizē..
brīnumi notiek ļoti reti.
2019-09-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu