Eirovīzija 2014: Konkursā triumfē Austrijas bārdainā Končita

Tādus virsrakstus es lasu šorīt netā. Ar uzsvaru uz "bārdainā". Ja tā piemet, tad vairums Eiropas valstu viņu lika 1-3 vietā. Tātad par viņu brīvpŗatīgi un par savu naudu nobalsoja miljoniem cilvēku. Vai tiešām eiropiešu apziņa jau ir tik tālu nozembēta, ka viņiem patiesi patīk transvestīti?

Nausikaja (2014-05-11 21:37)      Vai tur gadījumā nebalsoja par dziedāšanu? Tas/tā bārdainā dāma, dziedāja forši. Vai tur vērtējumus dod par to, kas tu esi, vai to, ko tu proti? Varbūt visnotaļ šarmants dziedātājs ir pedofils, vai jauka meitene, patiesībā - prostitūta... Eku, tas transvestīts, iespējams, bezgala laba radība, kas ziedo nabagiem un mīl dzīvniekus. Piedevām, nemet benčikus uz ielas. Vai jums, ļaudis, tik ļoti rūp, kā viņš kopj savu bārdu un citas ķermeņa daļas? Ei, cilvēki, attopieties - visi nav vienādi! Šajā zooparkā ir zvēri ar visādām strīpām.
Eirovīzijas festivāls ir visumā garlaicīgs vidusmēra pasākums, bet... balso jau par dziedsāšanu, ne dziedātāja personību.

solveiga23 (2014-05-11 22:35)      Visu laiku domāju,ka man ar muzikālo dzirdi viss kārtībā,pat esmu pailgi to mācījusies,bet re,nekā! Kad puisis Toms vēl nebija Končita,tad viņa balss bija neievērojama, ,bet,kad Toms kļuva par bārdaino Končitu,tad pēkšņi-blaukš-stārs!
Man ,personīgi, ir vienalga,kas tur ziņģē- lezbes,geji bārdainas desas...

Mavs (2014-05-12 00:23)      Austrijas bārdainā Končita Žēl, ka šeit nevar kā feisbūkā nospiest "like" pie Torpēdas komentāra 21:30 :D

etc (2014-05-12 08:35)      Varbūt nākamā Bonda meitene arī būs šāda...:D! Bet manā izpratnē tā ir šī Eurovīzijas pasākuma zaimošana (кощунство). Var jau vilkt mugurā da jeb ko. Var gejoties un lesboties. Bet tas nav jārāda publiski un ar to vēl jālepojas - re, esmu citāds!

Spicis (2014-05-12 10:28)      Torpedo , vēl trakāk, ne tikai ===Ar uzsvaru uz "bārdainā". ===, bet pat ar "bārdainā" desiņa...

SamotrakesNiike (2014-05-12 14:18)      Vai tad transvestīti NAV cilvēki?!

hewy (2014-05-12 14:37)      njā, kurš gan vīrietis tagad vairs atļausies skaistai sievietei no auzmugures uzsaukt - ei, ģevuška!?

Deisa (2014-05-12 15:35)      Sliecos piekrist Vucim.
Nu un vēl, protams, vienmēr būs tādi, kas atradīs da jebko, lai nomelnotu kkādus uzvarētājus, lai vai ko piesienot. Atceros, ka ukrainietei Ruslanai taču arī atrada par ko piesieties - ka viņai šekums matains. ĀrprāC! Protams, ka tāda nebija pelnījusi uzvaru!!!

fargo (2014-05-12 15:44)      "SamotrakesNiike (2014-05-12 14:18) viedoklis
Vai tad transvestīti NAV cilvēki?!"
un vai tad cilvēkēdāji arī nav cilvēki? un ja divi tik ļoti mīl viens otru, ka viens grib, lai otrs to apēd?un zoofīli? viņi mīl savus dzīvnieciņus. un arī ir cilvēki. un... kas? un pedofīli arī ir cilvēki. vai tad nav? un pirms sākt brēkāt, ka tas nav viens un tas pats... ir gan viens un tas pats. jo nav tālu bridis, kad pedofīlija tiks atzīta par seksuālo orientāciju. ar visām no tā izrietošajām sekām. jau amerikāņu psihiatru aciociācijas tika atzīta. vēlāk šis atzinums tika atsaukts kā... kļūda. kļūdījās. bija sanāksmes, gadu notika sēdes, apspriedes, nonāca pie verdikta un tad paziņoja, ka ir... kļūdījušies. ar visu šo sodomijas tolerēšanu sabiedrība nokļūst slazdā, posmveida šantāžas cilpā, no kuras vairs nevar izkļūt, jo ar to brīdi, kad pavēlēja normalizēt homoseksuālismu sabiedriskās domas apziņā, tam dabiski seko viss pārējais. piecu cilvēku grupa tiek atzīta par ģimeni, cilvēks vēlas precēt savu suni, cits vēlas precēt savu ar pornogrāfiju pilno datoru. kāpēc ir seksuāli jāizglīto 2-5 gadus veci bērni? vai ne tāpēc, lai perspektīvā bērni tiktu atzīti par spejīgiem pieņemt patstāvīgus lemumus seksuālos jautājumos? tu vispār saproti, uz ko es tēmēju? kas izriet no tā, ka persona ir pilnīgi atbildīga par saviem lēmumiem, piemēram, seksuālajos jautājumos? ir saprotams par ko ir runa?
šo maisu nekad, nekad nedrīkst vērt vaļā, nekad nedrīkst tolerēt pret sodomiju nekādā tās formā. iecietībai ir jābūt vērstai uz cilvēkiem, nevis uz viņu netikumiem. tā ir tik būtiska atšķirība un tomēr gandrīz vienmēr šī tolerēšana ir pret netikumu.
tas viss ir svarīgi. katru reizi. sie gadījumi, eirovīzija, praidi, akcijas, likumi, petīcijas tās nav nekādas nejaušības, nejaušību virknes. tā ir plānveidīga, labi izstrādāta, ilgtermiņa kauja, karš pret sabiedrības pamatu pamatiem - ģimeni. tā ir īstais mērķis, aiz visām runām par iecietību, tolera

fargo (2014-05-12 15:46)      tā ir īstais mērķis, aiz visām runām par iecietību, toleranci un visu to jabadabu, mērķis ir tas. un viņa ir neaizsargāta, viņai ir atņemta visa likuma aizsardzība. kur ir iespējas, tur likums tiek veidots, lai to izjauktu, destabilizētu.
un tas izdotas satriecoši labi.

kontrol_skupsts (2014-05-12 20:23)      Fargo-Jezin,bet tu tacu esi slimaks par jebkuru transvestitu! Tads naids un neiecietiba,liecina par sapratu dzivnieka limeni.Ai,atvainojos dzivniekiem,jus esat gudraki.:)
Jus nemilat vadoties pec adas krasas,tautibas,seksualas piederibas,mantiska stavokla,celulita esamibas,pumpainibas,lieka svara,vai izglitibas limena.
Tev puikin deretu vizite pie psihiatra,un tu ieraudzitu dzivi citas ,daudz priecigakas krasas.No sirds tev to novelu.:)
Un nevajag ganites,ka esmu slima debila kuce utt. Tas tacu nav tavs limenis,vai ne? Tu tak ir viens slims,bet patiesi inteligents virelis.;)

kontrol_skupsts (2014-05-12 21:25)      Ja,torpeda atzistu,man atskiriba no tevis tiesam nekadas inteligences nav.Tu un tavi komentari man vienmer ir likusies cienas un apbrinas verti.
Un es par fargiti neganijos un neapsaukajos.To tu pats puikin piedomaji.
Bet tadam domas gigantam es piedodu visu!
Tu esi burvigs un ekselents virietis. Cik gan jabut laimigai tai sievietei kura kaut uz isu bridi drikst tevi saukt par savu. Tas ir istas laimes luteklites.
Labi,beigsu skaust.:)

fargo_pa (2014-05-12 21:52)      kontrol_skupsts (2014-05-12 20:23) viedoklis
"Fargo-Jezin,bet tu tacu esi slimaks par jebkuru transvestitu!"
tātad, tu uzskati, ka transvestīti ir slimi? nē, tā nav slimība, bet ielaista izlaidība, kura ir pieņēmusi jau groteskas formas(eirovīzijas uzvarētāja gadījumā).

un laižot garām tavus naida izvidrumus pret mani, nomelnošanu rasismā utt(parastais paņēmiens šiem personāžiem, aizmirsi fašismu un vēl pateikt, ka es dzeru zīdaiņu asinis)...

ja tu vēli kādam cilvēkam labu, tad tas nozīmē, ka tava rīcība būs vērsta uz to, lai cilvēkam palīzētu cīnīties ar saviem netikumiem - izlaidību, atkarībām, slinkumu, lamāšanās ieradumu, muļķību(jā, muļķība(pēc manām domām) ir netikums, garīga kūtruma rezultāts), izvīrtību utt.
ja tu cilvēkam vēli sliktu vai tev viņš ir vienaldzīgs, no tevis nenāks stimuls vai rīcība, kas cilvēkam palīdzēs vai kā minimums netraucēs pilnveidoties un laboties.

walmets (2014-05-13 10:07)      Ja Končitam uzliktu cepuri, tuvu līdzīgs izskatītos Džekam no karību jūras pirātiem.
Domājams ka , saprata ka ir uzvarējis, ķēra riktīgu orgasmu!!!

wolands (2014-05-13 10:53)      Fargo, atslābsti :)
Un neaizmirsti, ka mācīšana, kā citiem dzīvot ir pats riebīgākais izlaidības veids :)
Tu taču negribētu, lai es tagad būtu apņēmības pilns palīdzēt Tev cīnīties ar Tavām acīmeredzamajām bailēm no atšķirīgā ... :D:D:D

fargo (2014-05-13 13:48)      wolands (2014-05-13 10:53) viedoklis
atslābt? tu sniedzi viltus liecību kriminālnoziegumā, apmeloji savus līdzpilsoņus. tu nevilcinājies un tikai dazos teikumos apzināti nepatiesi liecināji, domāju, ka pat pats nemaz neapzinies savu vārdu patieso jegu un motivāciju, bet tikai atkārto absorbētās klišejas. tu saproti, kas ir viltus liecība nenotikušā kriminālnoziegumā?

lūk.
tāpēc, es ieteiktu to labi apdomāt, tā vietā, lai rakstītu muļķības, pasvītrotas ar tiem d smailiem.

wolands (2014-05-13 15:32)      Nezinu, par ko Tu runā :( Kādas vēl liecības? Tu par to kriminālnoziegumu uzskati savu musināšanu uz citu cilvēku brīvību ierobežošanu? Nedomāju, ka tas kvalificējas, bet nu uz to pusi drusku velk ;)
Bet nu - man vienalga, vari plosīties :) Paldies dievam, pasaule kļūst aizvien atvērtāka, dažādāka un interesantāka. Jā, ne viss man patīk, bet jāiemācās pieņemt arī lietas, kas nepatīk, sevišķi, ja tās Tevi tieši neietekmē (ka piemēram, ka Eirovīzijā ir uzvarējis jocīgs cilvis) ;)

Deisa (2014-05-13 15:43)      Atliek vien mūsu Jaroslavam Barišņikovam arī bārdu uzaudzēt, i būs mums sava Končita. Tiesa, par modes blogera orientāciju gan nezinu, iespējams, ka viņam meitieši patīk, ja jau meitiešu drēbes arī mīlē, tad sazvērestības teoriju piešūt nevarētu.

Līdzīgi jautājumi
Eirovizija! (28 atbildes)Eirovizija 2015 (19 atbildes)Eirovizija. Jusu sivakara favoriti? (33 atbildes)Eirovizija (33 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu