Eirovīzija 2014: Konkursā triumfē Austrijas bārdainā Končita

Tādus virsrakstus es lasu šorīt netā. Ar uzsvaru uz "bārdainā". Ja tā piemet, tad vairums Eiropas valstu viņu lika 1-3 vietā. Tātad par viņu brīvpŗatīgi un par savu naudu nobalsoja miljoniem cilvēku. Vai tiešām eiropiešu apziņa jau ir tik tālu nozembēta, ka viņiem patiesi patīk transvestīti?

Vucis (2014-05-11 13:09)      Da juus ko, ljautinji? Nopietni to visu njemat pie sirds?

Eiroviizija jau sen nav konkurss par labaako dziesmu vai labaako izpildiitaaju. Eiroviizija ir caur un caur politisks protesta pasaakums. Shoreiz eiropa balsoja nevis patr baardainu sievieti, bet konkreeti pret vienu cilveeku, pa ne eiroviizijas daliibnieku, kursh karo pret visiem, kas nav ar vinju, kursh ir gatavs izniicinaat visus, kas ir savaadaaki. Gluzhi kaa savulaik Hitlers.

Vai tieshaam domaajat, ka 2 gliitas meitenes ar fantastisku shovu nodziedaaja tik slikti, ka zaale izsvilpa katru valsti, kas iedeva vairaak par 9 punktiem? Dzirdeejaat, kas zaalee dariijaas? Vai tieshaam domaajat, ka savulaik Lordiem punktus iedeva par ljoti labu dziesmu? Vai varbuut skaistu aareejo teelu? Da nee - tas bija balsojums pret tradicionaalo eiroviiziju! Savulaik eiroviizijaa jau uzvareeja transvestiits, tikai bez baardas.

Starp citu, uzvareetaaja dziesma nemaz nebija tik slikta. Bet, ja puisis buutu dziedaajis kaa Toms, vinjsh neizceltos, bet pazustu starp citiem tikpat labiem izpildiitaajiem un nebuutu uzvareejis. Shajaa gadiijumaa, meerkjis attaisno liidzekljus. Tas arii viss.

Turmas (2014-05-11 13:12)      Interesanti, kā vecāki izskaidros saviem bērniem un/vai mazbērniem kas tas par bārdainu ērmu kleitā novinnēja eurošiziju. Stulbākais jau būs tad kad bērni vēlēsies viņam līdzināties. Par to vien to gomosapiens vajadzētu atdzot dzīvu suņiem saplosīšanai, nevis ielaist publiskajos pasākumos.

jollyroger (2014-05-11 13:14)      https://www.youtube.com/watch?v=HcfHBgUTn7I

VECA_PIEPE (2014-05-11 13:36)      Manuprāt, ir aprobežoti vērtēt konkursanta sniegumu pēc viņa seksuālās orientācijas,...vērtība ir konkursanta talants.

kontrol_skupsts (2014-05-11 13:43)      Kad es izdzirdeju pirmo reizi Koncitas dziesmu...uzreiz sapratu-ta dzied uzvaretajs! Dziesma ir fantastiska un balss superiga.
Es par vinu tureju ikskus.
Bet tos lautinus kuri dziedatajus verte pec nacionalas piederibas,vai seksualas orentacijas man ir patiesi zel...
Tad jau vien atliek ka jusmot par aktivi kratitiem,bet nedziedosiem pupeliem un sajusminaties,vot ta bij dziesma:))

Turmas (2014-05-11 13:46)      VECA_PIEPE
Tu atbalsti pidarasus un transvestītus???
Vai tad nepietiek ar to, ka tepat LV pedofiliem par nepilngadīgo izmantošanu sexsuālo tieksmju apmierināšanai, piešķir tikai 2 gadus nosacīti?

MrJones (2014-05-11 14:24)      Shogad atkal palaidu garaam...par cik Latvija peedeejaa laikaa neko vairaak par leekaajoshiem sisenjiem un ´kuuku´ cepeejiem nespeej izveeleeties shim konkursam...
Kad pamaniiju rezultaatus, jo taadus nevar nepamaniit...pirmajaa briidii domaaju..tas ir kaads stulbs joks. Itkaa jau pierasts, ka ar katru reizi kaada klaunaade censhas shokeet ar ko vairaak un vairaak, kad jau liekas, vairaak vispaar nekas nespeej shokeet...te peekshnji...opaaa..aga. transiks + veel tas vaards ...konchitj...gandriiz vai..! :))) Bljaac...kas taa par pederastiju atkal..????
Neesmu tik paarliecinaats..to visu politika tik stingri regulee vai neapstaadinaams, sabiedriibas pashdegradaacijas process, bet kaut kas tai visaa ir. Paveerojiet to pashu Mailiju Sairusu! Tur pat nav taalu liidz pornograafijai uz lielaas skatuves! Paardomas dazhreiz rodas...nez...varbuut vecs palieku...? Ja savaa laikaa oomes shokeejas par Madonnu..shim laikmetam, saliidzinaajumaa vinja izskatiitos kaa nevainiiga jaunava.. :)
Nu neko. Noskatiijos ar shii austrieshu tautu deela uzstaashanos. Dziesma ir ok. ..bet tas teels...!!!! :)
BUUTU VISMAZ BAARDU NODZINIS!!!!! ibio :DDD

slieks (2014-05-11 14:33)      Vācu komentētājs teica - aizveriet acis, ja vēlaties, un baudiet dziesmu Bonda stilā. Patiešām šī bija Bonda stilā un ne vainas. Nav jau vienmēr jādomā, var arī paklausīties. :)
Bet kā man patika nīderlandieši!!!

solveiga23 (2014-05-11 14:49)      Šodienas lielākais Štīrijas laikraksts par Končitas uzvaru Eirovīzijā raksta maz,tam veltīta tikai pusīte no avīzes atvēruma un ar "desiņas" bildi uz vāka.Tas, salīdzinoši ar austriešu sportistu uzvarām Soču olimpiādē, kad visa avīze tika veltīta tikai sportistu sasniegumiem, tiešām ir knapi...
P.s.pasaule sajukusi prātā,ja balso par transvestītu,arī balss jau nu nemaz nav tik superīga.

Sanit_e (2014-05-11 15:28)      Paskatoties uz šī gada uzvarētāju, tā vien gribas domāt, ka šodad šajā konkursā ieņemt kādu no pēdējām vietām ir bijis cienīgāk.

vellamaate (2014-05-11 15:29)      Katram cilvēkam ir tiesības dzīvot! jā,dīvaini ir to redzēt,bet...dzied super!
Mums jau tā pieņemts,ka jābūt kā visiem!

Veejsh (2014-05-11 16:03)      Jā, kad Serdjučka piedalījās, bija ok, bet tagad - fui? Liekuļi!

Vucis (2014-05-11 16:29)      Pareizi veeshsss! Un Dana International?

http://m.youtube.com/watch?v=2RcYx3rxGvg

Alison (2014-05-11 19:01)      Šis liecina tikai par to, ka kaut kādus refleksus cilvēkam var izraisīt tikai ļoti spēcīgs kairinātājs.
VĀKS!!
Nepatīkamas emocijas pārņem padomājot par to, kādā sabiedrībā dzīvojam.

Veejsh (2014-05-11 19:09)      Jā - sabiedrība, kura nevērtē cilvēku pēc vokālajām dotībām, bet pēc etniskās, reliģiskās, vai seksuālās piederības, liek aizdomāties...

fargo (2014-05-11 19:41)      "Jā - sabiedrība, kura nevērtē cilvēku pēc vokālajām dotībām, bet pēc etniskās, reliģiskās, vai seksuālās piederības, liek aizdomāties..."

un tāpēc var iet un labi padomāt, kas ir noticis, ja izvirtušu cilvēku perversās tieksmes ir galvenais iemesls viņu virzīšanai dziesmu konkursiem.
un tāpēc, var iet un labi padomāt kāpēc austrijas valsts televīzija bija necaursitama savā vienpersoniskajā lēmumā virzīt izvirtuli, neskatoties uz sabiedrības(desmitiem tūkstoši austriešu prtesta parakstu tika vienkārši ignorēti "mēs nedrīkstam ņemt vērā nekādus homofobus, lai cik tie būtu skaļi") un politiķu iebildumiem.
un tāpēc var iet un labi padomāt, kāpēc konkursants tiek izvēlēts pamatojot to ar cīņu pret homofobiju un stereotipiem.
un tāpēc var iet un labi padomāt: "es radīju šo bārdaino lēdiju, lai visai pasaulei parādītu, ka drīkst darīt jebko!" tā lūk.

un neskatoties uz visu to, ka gan virzītāji, gan pats izpildītājs to uzskata par politisku akciju, nāk cilvēki un brīnas - kāpēc un kā jūs visur saskatat politiku? varbūt tāpēc, ka.. tā ir politka?

Vucis (2014-05-11 20:49)      Gimalajiešu lācis tu esi, torpēdi, ne gomofobs :-D

wolands (2014-05-11 21:03)      Principā piekrīt Vuča skaidrojumam, bet piebildīs:
Neesmu jaunietis, bet man arī liekas normāli, ka cilvēks var iznesties, kā nu vēlas :) Man un vēl, kā redzams, lielākajai daļai Eiropas ;) Tā ka, varbūt šeit esošajiem pasaules gala sludinātājiem varbūt vajadzētu ielūkoties savī?
Tiesa, no otras puses, tas, ka šādi gabali uzvar Eirovīzijā, kaut ko stāsta par pašu konkursu. Man šādu paņēmienu izmantošana liekas lēta, bet, ja jau tautai patīk, kas man par problēmu ... :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu