Sliktaka filma.

Pec jusu domam kada ir jusu sliktaka vai pretigaka filma ko nekad vairs negribetu skatities.

av2    3 Un jaa, man patika "Dveesellu putenis". Tiessi taa, biju tad Latvijaa, bijaam uz pirmizraadi. Tiessaam bija lloti laba. Laba skannaa, laba doma , laba kiinoteaatrii. Mjaas to skatiities,....nu var jau. Bet, ne tikai "Dveesellu Putenis" , ir filmas kuras vienkaarssi jaaskataas...labaa, lielaa kinoteaatrii, vispaar. Lai buutu taa, kaa filmas veidotaaji veeleejussies pasniegt to visu.

Dardedze  2   tāaad, kad 1/2 biznesu (statistika, friči galvenokārt) a to i zemes platību mīļajā Dievzemītē pieder ārzemniekiem, patriotisku filmu translācija ir smieklīga. Sevišķi jāuzmanās ar pretkrievu mākslas darbiem, jo ar krieviem un vispār visiem ex soviet pilsoņiem mēs šodien esam vienā zemūdenē. Stikla krelles un krāsaini fanķiki mums, zemes, cilvēkresursi, meži, izrakteņi no mums. Un piedirš vēl te ar savu dzelzceļu tik mazu teritoriju.

Erian      Un kā tad ar "Kriminālais ekselences fonds"?

VendijaS    1 Nebūšu populāra - reāli nevaru izturēt krieviem Likteņa ironiju jeb vieglu garu. Latviešiem gandrīz nekas nav skatāms, Svingeri un Klases salidojums ir top mēsli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu