Sliktaka filma.

Pec jusu domam kada ir jusu sliktaka vai pretigaka filma ko nekad vairs negribetu skatities.

rinkulis      https://www.imdb.com/title/tt1183732/

Dardedze  3 4 nekas nav sliktāks par šausmenēm, un to producentiem jāatrodas attiecīgo dienestu uzraudzībā, un pastāvīgajiem skatītājiem arī

Bruuklene  1 3 Es piederu tiem, kuri neskatās, kādreiz filma nepatīk. Un nepatīk asiņainas šausmenes, kā zāģis, piemēram. Un tikās komēdijas nepatīk, pie tam pieder pārspīlētās, kur Džims Kerijs, piemēram, piedalās.

miers2    1 Garlaicīga un pārspīlēta var būt arī kopumā laba filma, kuru sabojāja neveiksmīgas epizodes. Tāpat kopumā sliktā filmā var gadīties veiksmīgas epizodes, kuras paliek atmiņā.
Svarīgi tāpat, kas to filmu skatās - katram savs emociju vilnis- kas vienu nešūpo, tur kādai asaras un gatava kaut četras reizes skatīties.

Sanija013  4 1 Dvēseļu putenis.. Šī ir filma, kuru nekad (kaut vai piemaksājiet) neskatīšos. Ar grūtībām un aiz cieņas noskatījos.

Jason  1 4 Laikam jau kino pasaulē nav nekā šaušalīgāka par Pilčeres ekranizācijām - vājprātīga garlaicība vienkārši briesmīgā vācu aktieru izpildījumā (piekrītu tam, kurš te iepriekš teica, ka vācieši ir briesmīgi aktieri). Tāpat nepatīk filmas ar konkrētiem aktieriem - Džims Kerijs, Toms Henks, Leslijs Nīlsens... citi tā uzreiz nenāk prātā.
Tiem, kas te izsakās par šausmenēm: 1) Zāģis ir trilleris, 2) visi patiesie šausmu filmu cienītāji, cik man gadījies tādus satikt, ir reti adekvāti un sakarīgi cilvēki. Atsaldeņi parasti ir "ekšen" filmu fani. ;)

Jason  2 6 Nujā, iedomājos, ka pēdējā laikā arī izteikti tracina filmas, kurās ir vērojams vēsturisks neadekvātums - piemēram, rāda viduslaiku Eiropas aristokrātiju un kādu no varoņiem atēlo tumšādains aktieris... Labrīt, ibio! Pēdējais šāds šedevrs bija "Makbets" Denzela Vašingtona izpildījumā.
Man, protams, nav nekas pret Denzelu (viņš ir izcils aktieris), bet nu ne jau Makbeta lomā! Tad jau tikapt labi Martinu Luteru Kingu varētu uzdot tēlot Tomam Henkam! :D

kvarts  2 1 Pie sliktākajām filmām uzskatu ,šausmenes,fantastiku, krievu filmas par karu un ar politisko piesitienu....tad vēl indiešu kino, holivudas brīnumvaroņi un filmas par love forewer....tik ļoti daudz kas nepatīk....vienu labāko filmu gan ari nosaukt nevaru.... vienīgais seriāls kuru skatījos bija "Dalasa", citus seriālus neskatos...

julija_      Man nepatika filma Zemlja van Burena. Vai kā līdzīgi, tur bija par izbēgušiem katordzniekiem, kuri nogalināja un apēda savus biedrus.

Kaiva7    1 "Ausma" (Pakalniņas filma).
"Klases salidojums"- zemjostas joki tik šķebinoši daudz.
TV var pārslēgt - jā, bet, ja esi kinoteātrī - neērti iet ārā, kaut vajadzētu gan.

Dardedze  2 2 Ziniet, ja jāizvēlas starp biežāk augstāk minētajiem šķebināšanas ziņā, tad nekad, nekad negribu redzēt šausmenes. Derdzas, nevis baidos. Un man būtu interesanti Jason draugus izlaist caur profesionāli izvestiem psihiatrijas testiem, kas domāti, teiksim, aviopilotiem vai tml. Vai pacientiem, kuri atrodas uz robežas starp veselo un novirzi psihiatrijas lauciņā. Nu nevar tas būt normāli, gūt estētisku baudījumu vērojot citu cilvēku / dzīvo radību sevišķi radošu sakropļošanu!
Atzīšos, mērenas brutālitātes aktion filmas mēdzu uzlikt laižoties snaudā uz ļoti, ļoti vājiem tikko jaušamiem dB (t. s. spiegu trillerus). Mana izvēle ir, kur nogalināts tiek minimāli un nekad perversi, bet akrobātisku triku un balansēšanu uz robežas daudz. Protams, dārga tehnika, eksotiskas ainavas un bieža ģeogrāfisko apgabalu maiņa grezno filmu (007:).Ķermeņiem nav obligāti jābūt no dabas skaistiem, bet jābūt VEIDOTIEM. Mūzikai-kvalitatīvai. "Astronauti" nederēs.

inaralaima  1 1 Es neskatos šausmu un fantastiskās filmas,arī tās ar super vīriešiem mani nesaista.Drausmīgas ir arī brazīļu un meksikāņu filmas.

Floriana    3 Slikta filma ir, kuru neskatās! Cik cilvēkiem sačakarēts prāts, ka pat uz vnk jautājumu izdomā gudras atbildes.

Lapsa99  3 2 Gandrīz visas latviešu filmas

Mavs_VivaForever      "Vertical limit"
Nodzina visu vēlmi kādreiz kāpt kalnos :D
Tiesa gan - pēdējos gados mēģināju ar š´o efektu cīnīties :)

zaniite40  1 1 Lucy ar Skārletu Johansoni. Viņa beigās pārvērtās par flešku (!)!

av2    1 Par "Lucy" ...taisni bija ok, ja saliidizna ar visaadiem debiiliem varonniem, ar paardabiskaam speejaam. Tajaa "Lucy" , ja taa baigi piedomma, nu kaapeec nee. Ko iisti mees zinaam par sevi, pagatni, naakotni, a?? Neko!
Par "Fast and the Furious ". Kameer tur massinas bija reaalas, uz celliem , gonkas reaalas utt, bija pat lloti ok. Jaa, kad saaka autinni lidot, nu mullkkiibas, bet jaa, vienreiz jau var noskatiities.

Argons  1   Izraisīja smieklus teksts par Skārletu Johansoni, kura pārvērtās par flešku! :D :D :D Labi, ka fleškas nepārvēršas par sievietēm, jo tā būtu pamatīga informācijas noplūde... ;)
Nu tad, paraksim mazliet dziļāk šajā lauciņā.
Izskatās, ka te tiek pieminēts tā sauktais ´´širpotrebs´´ jeb plaša patēriņa prece - tas, ko var redzēt pa zombkasti vai arī kinoteātros. Tomēr, ir arī filmas, kuras tur nekad nerādīs. Salīdzinot ar tām, pat briesmīgais Fredijs Krīgers vai trulais Džeisons(Friday 13th) šķitīs vien kā labdabīgi pasaku vīriņi.
Tātad, no mākslas filmām jeb spēlfilmām - pirmās nāk prātā Taxidermia(2006.) un Wrong Turn(Bīstamais Pagrieziens). Labāk tās skatīties tukšā dūšā... :D
Un ir vēl arī dokumentālais kino, kas te nav pieminēts. Domājams, ka gan jau kāds te ir dzirdējis par daudzsēriju dokumentālo filmu Faces of Death(Nāves Sejas), kurai pirmā daļa iznāca jau 1978.g. Tā saukto ´´saldo astoņdesmito´´ vidū tā jau bija atceļojusi arī pie mums. Kurš grib nenovēršoties pavērot procesus, kas notiek uz elektriskā krēsla vai arī ielūkoties krematorijas krāsniņā, ko?
Kāds vēl tur Džims Kerijs un Klases Salidojums??? :D

Erian    2 Sliktākā filma!
Viennozīmīgi - bezfilma...🤣🤣🤣

Argons    1 Interesanti, vai šīs tēmas autors ir lietas kursā par to, kas ir bezfilma? ;-)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu