Viņas melo labāk - Martas un Marijas tēli

Geisha    3 Zini Cris, bet Gaisha nekad nav sēdējusi vīrietim uz kakla, bet savu dzīvi veidojusi lepni paceltu galvu un nekaunoties cilvēkiem skatīties acīs.

valmierietis333      Varētu nedaudz oponēt Geishai - Tevis pieminētā kārtība eksistēja Tavā un manā bērnībā - tagad pavisam citi laiki , cita kārtība - tagad bāla paskata sliņķi - zombiji(par abiem dzimumiem) , kas neko nespēj un negrib darīt - izvairās no pirkstu un smadzeņu kustināšanas kā vien spēj.

Kā var būt veselīgi cilvēki ,ar veselīgu domāšanu , ja gaļu neēd ,piena produktus nelieto , maizi arī - glutēni un tauki traucējot - bet smadzenēm vajag taukus; tik vien kā visādus nezināmas izcelsmes pusfabrikātus ar e-vielām piebāztus ,picas ,burgerus ar kolu , gadžeti ar radiāciju visu laiku kabatā vai rokā ,un pēc tam brīnās ,ka neauglīgi!

-Sāksim ar to ,ka ne katra mūsdienās ir gatava dzemdēt bērnus un rūpēties par pavardu - labākajā gadījumā šopingā pusfabrikātus iegādāsies ,ko uzsildīt kastē ,ko sauc par mikreni!
Tagad tik smagi laiki pienākuši ,ka meitenes pat traukus mazgāt atsakās - obligāti vajagot trauku mašīnu , es tai vietā mazgāju ar prieku - rokas vēl nav nokritušas! Nerunāsim nemaz par iRobotu ,lai nebūtu jāslauka grīda! Visi tik ļoti aizņemti un nomocījušies ,ka negrib neko darīt!

Tālāk par telefonu ,gariem nagiem , sapotētām lūpām ,kas atgādina vairāk pārjātu dupša caurumu , ceļojumiem ,dārgām dāvanām ,šmotkām un ballītēm ,dzeršanām - nekas cits viņām neinteresē , un ja atsakies tajā visā izpatikt - tad automātiski esi beidzamais varmāka , skopulis , kapeiku p*sējs utt...
Korporācijas ar savu diktātu labi pastrādājušas ,var sev uzsist pa plecu!

-Un runājot par tiem sievišķīgajiem bābjiem - normāla sieviete varbūt arī cienīs , bet tagad ir tādas ,kurām vajag tikai pa savam mīcāmu māla pikuci , ja parādīsi mugurkaulu , savu raksturu , vīrišķību un neļausi kāpt sev uz galvas , tā viņa no tevis baidās un par cieņu nav jēgas nemaz runāt ; viņām patīk dzīvot ilūzijās , tālāk par žurnāla vāku nemaz netiek - jo viņas īsti nezin ko iesākt ar to normālo vīrieti , tādu pasūtīt piecas mājas tālāk arī nevarēs , jo past

valmierietis333      ... jo pastāvēs risks dabūt pa galvu ,jo īstam vīrietim ir arī pašcieņa , izmetīs skandalētāju pa durvīm!
Tad galu galā ,kurš tos bābjus taisa - sievietes viņus par tādiem bailuļiem ,mīkstajiem ,čīkstuļiem pataisa - ja viņa savu vīrieti mīlētu,slavētu un uzticētos viņam , vīrietis kļūtu stiprs , bet kāda velna pēc viņam tādam būt , ja viņa sieviete viņu neciena ,noniecina , pieprasa no viņa vairāk ,kā viņš spējīgs dot!

Tad sievietes sūdzas ,ka vīrieši kā bezemociju mēbeles , no kuriem vārdi,domas un emocijas ar varu jāvelk laukā , bet ,kad ir atklāti ,ar emocijām apdāvināti - tā uzreiz sievišķīgi bābji un pīkstētāji! Tāda ir realitāte!

-Lai arī vienmēr savos ierakstos ieskicēju reālo dzīves ainu , vienkārši viens no maniem hobijiem ir cilvēku vērošana - viņi ir gana interesanti , šad tad apbrīnojami ,citureiz smieklīgi vai nesaprotami , bet kopumā tas process ir interesants! Tas man palīdz arī uz sevi paskatīties no malas ,daudz ko izvērtēt ,salīdzināt pieredzes bagāžu,pilnveidot sevi - mācoties no citu kļūdām utt!

***Lai arī mani ieraksti varētu liecināt ,ka esmu liels sieviešu nīdējs , tad tas tā nav , tieši pretēji - man viņas ļoti rūp , dievinu un mīlu viņas tādas kādas ir , priecājos ,ka katra kā indivīds ir savādāka - nebūtu interesanti ,ja visas būtu vienādas , ar vienādiem tarakāniem un pazaudētu skrūvīšu skaitu! Jūs manu eksistenci padaras jaukāku - bez Jums manas dienas būtu nejēdzīgas!
-Man sievietes ir ļoti svarīgas ,tieši tādēļ arī man šis temats ir tik ārkārtīgi sāpīgs ,kad skatos ,ka visi ejam pa cilvēces degredācijas ceļu , rejam viens uz otra kā uz tādu svešinieku ,lai gan daudz patīkamāk ir vienam otru mīlēt , paslavēt un atbalstīt , priecāties ,ka mums katram ir tas savs cilvēciņš blakus , lai arī kāds viņš būtu - tas ir daudz patīkamāk ,kā divvientulība ar sevi!
Tā kā neņemiet ļaunā! ;)

Geisha    1 Cris, nu kur Tu rāvi ka jāvergo? Un kā izpaužas tā vergošana? Seksā aktīvo lomu ieņemt? No laika gala viens ir devējs bet otrs ņēmējs. Viens ieņem Bastīliju, otrs ļauj krist tam Bastīlijas cietoksnim. Un vai tiešām ir tik nežēlīgi grūti pēc vētrainas nakts no rīta savai sievietei uzvārīt smaržīgu kafijas krūzīti? Normāls vīrietis pat vēl uzsmērēs sviestmaizi, lai pabarotu savu sievieti. Vai tad tā ir vergošana? Nazi uzasināt vai skrūvi ieskrūvē tas tomēr ir vīru darbs.

pianissima      Es tā nedomāju. Par visām neņemos spriest.

Pavasara_lietus      Epifanijai lieisks komentārs, neko pielikt ne atņemt. Piekrītu par visiem 100% 2021-08-03 10:06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu