Viņas melo labāk - Martas un Marijas tēli

draboss  1 12 Cilvēku pacietība tomēr ir apbrīnojama. Tam mēslam veltīju dažas savas dzīves minūtes, īsās skatīšanās laikā neradās pilnīgi neviens jautājums, tikai sapratne - tas seriāls totāls sūds. Bet gaumes protams dažādas :)

typhoo    1 Shausmiigas ir sievietes kuras nav normaali skolaa maaciijushaas... un tad bezskaraa baarsta savas domas vienaa blaakjii... :(

Roberta1967      Hm,kādēļ gan nosodīt,laba izklaide fonam,gatavojot vakariņas,sakārtojot māju,nevajag jau visu nosodīt,skatoties smaidu un nemeklēju šai seriālā dziļu domu un dzīves lielās vērtības.P.S.Pēdējās 2 sezonas gan...traki stieptas...

Roberta1967    2 Ak jā,jebkurā mākslas formā viss ir jāpārspīlē,savādāk...tā ir mums tik ļoti piegriezusies realitāte,kuru pat nepamanam...

AivarsN  2 6 Mākslai vajadzētu audzināt un izglītot sabiedrību,bet tā nodarbojas ar tieši pretējo. Un tas ir praktiski jeb kurā mākslas žanrā. Tātad,labi audzināti un izglītoti cilvēki šai sistēmai nav izdevīgi. Ja seriālos mācīs kā veidot attiecības ģimenē,kā audzināt bērnus,tad sāksies nekontrolēta vairošanās un bērni tik viegli nepakļausies izglītības sistēmas un tv debilizējošajai programmai. Un ko ar tādiem pārgudrajiem lai iesāk? Ne tur lētais darbaspēks,ne kārtīgi patērētāji.😄

Geisha  2 4 Neskatos. Bet izteikšos. Nez kāpēc ir vīriešu kategorija - nabadziņi. Apdalīti. Viņiem sievietes nu īstākās Himēras, Sirēnas, Raganas un citas mošķenes bruņčos uzbrūk, izsūc asinis līdz pēdējai lāsei, maku izplēš ar visu dvēseli. Īstenībā tie nav vīrieši bet tādi bābji vien ir. Vīrietis no sievietes gūst spēku. Dodot materiālās vērtības, mīlestību sievietei vīrietis kļūst tikai stiprāks, gudrāks, bagātāks. Visi vīrieši kuri ir kaut ko dzīvē sasnieguši ir sieviešu mīlēti vīrieši.
Sievietes arī ir dažādas. Ne jau nu visas ir tendētas uz slinkumu,maucību un mantkārību. Ir arī lepnas sievietes. Ir ģimeniskas sievietes, kuras dod savu sirds siltumu visiem cilvēkiem kuri ienāk viņas orbītā.

AivarsN    4 Tas tāpēc,lai skatītāji vīrieši nodomātu,ka viņiem ar savām kaprīzajām sievām vēl ir baigi paveicies,jo lūk tie tur seriālā ar tādām pat spēj sadzīvot un izdabāt.

merlina200  1 6 Tādas sievietes nepazīstu, bet droši vien ir arī tādas, kuras grib dzīvot uz citu rēķina...to dīvaino apsēstību ar naudu seriālā arī nesaprotu, ir arī reālas problēmas dzīvē, kuras varētu rādīt seriālos...ļoti virspusējs un slikts scenārijs. Bēdīgi, ka seriālu skatoties veidojas iespaids, ka te dzīvo tikai meļi, krāpnieki un slinkas, iedomīgas, mantkārīgas sievietes. Seriālā iztrūkst pozitīvo varoņu, kuri padarītu seriālu patīkami baudāmu.

Epifanija  1 1 Nu kapec uzreiz visi ja pats uz tada esi bijis uzkeries ka vel tagad to nevari aizmirst skiet trauma uz visu muzu un vel ari citus traume..

valmierietis333    3 23:17,
-Par tām reālajām viņu dzīves problēmām varu pastāstīt , seriālā tāpat kā dzīvē , viss pa lielam ir tieši tā - nekādu problēmu īsti viņām nav - paslauc vienu idiotu , pēc tam nākamo ,vēl aiznākamo un dzīvo zaļi kā tāda palaistuve ,un var visiem lielīties cik daudz dzīvē sasniegusi ,cik smagi strādājusi ,lai pie savas bagātības tiktu!

Meitenei jāizskatās labi ,jāuzvedas kā iedomīgai princesei , vienīgās problēmas - telefonam vienmēr jābūt pa rokai , galvenais lai pielādēts - citādi pasaules gals , citādi neredzēs vai kāds nav nolaikojis viņas jauno bildi ,kur viņa groza dupsi Spānijas smiltīs ;
vajag muļķi (drošības pēc vairākus),kas risinās visas viņu problēmas un izdabās visām kaprīzēm, pilna instagrama ar tādām egoistiskām un iedomīgām maitām!
Pēc tam nav jābrīnās ,ka normāli veči sāk iet pie prostitūtām ,jo tās gan laipni sagaidīs , samīļos utt , neiznesot smadzenes!

-Tieši tā viss dzīvē tagad notiek ,kā vienā ukraiņu raidījumā(pilsētnieces pret lauciniecēm) , pilsētas princese brauc augumā nabadzīgajai lauciniecei , ka redz šī strādājot un pietam pie sevis paņēmusi dzīvot savu puisi , kas tas par ubagu ,ka nevarot meitenei mājokli sagādāt utt ,
bet kad tiek pilsētniecei uzdots jautājums ,kā tad viņa pie savas turīgās dzīves tikusi - atbilde visu noliek savās vietās - mašīnu nopirka viens brūtgāns , dzīvokli cits , drēbes , rotas vēl citi stulbeņi , pati nekad nav strādājusi + vecāki uztur!

-Lieta ir tāda , ka ir vēl joprojām pietiekami daudz veču , kuri nepadodas masu psihozei , kuriem ir galva uz pleciem,un tieši tādus mūsdienu meitenes ienīst ,jo tādus nevar tīt ap pirkstu un likt zem tupeles ,jo var pati atrauties!

-Man jau ar nesen viena izrādīja interesi par mani ,bet kā uzzināja ,ka neļauju nevienam kāpt sev uz galvas ,tā tā patika brīnumainā kārtā izzuda! ;D

- Ir pat tāds vārds kā "gādība" ,ja to redzu meitenes anketā ,tad jāsāk domāt ,jo ir divu veidu gādības.
Viena ir tāda ,kā

valmierietis333    2 ...
- Ir pat tāds vārds kā "gādība" ,ja to redzu meitenes anketā ,tad jāsāk domāt ,jo ir divu veidu gādības.
Viena ir tāda ,kādu es to saprotu - gādība ,rūpes par otru no tīras sirds , apsedz ,kad viņa ir nospārdījusies , pienes brokastis un vakariņas gultā , piedāvā viņai masāžu vai uztaisi romantisku vakaru , vai uzvelc viņai zeķītes un tēju uzvāri ,kad viņa slimo, tas viss bez prasīšanas;
bet cik esmu pamanījis ,tad pietiekami lielai daļai meiteņu tas vārds nozīmē pavisam ko citu - noliec pie manām kājām visu ,kas tev ir , un tad vēl nomauc no sevis deviņas ādas , un tad vari tīties prom no manām acīm , neesi man vairs vajadzīgs!

-Esmu tāds cilvēks ,ka no sirds esmu gatavs iepriecināt ,gādāt ,aizsargāt un rūpēties par savu meiteni , bet nekad neatbildēšu ,ja no manis sāks ko pieprasīt vai uzstādīt man kādus noteikumus,kas ir pret manu būtību - priekš tam domāti idioti!

-Par laimi , ir vēl saujiņa normālu , foršu sieviešu , kam joprojām piemīt smadzenes , cilvēciskums ,ģimenes vērtības , kuras būs kopā ar tevi ne tikai priekos ; kuras nevērtēs tevi pēc mantas daudzuma , bet pēc sirds siltuma un tavas rīcības!
Cepuri nost viņu priekšā! ;)

siikaa16    3 Tā ir taisnība, bet ne jau visas tādas. Bija paziņu lokā viena tāda. Daudz ceļoja, apmeklēja dažādus kursus, bet kā cilvēks palika neinteresanta. Vīrietis viņu pameta. Vēl pēc tam deva naudu izdzīvošanai, tad pārstāja. Negribēja neko darīt. Tad viņu vecāki uzturēja. Kā tagad iet viņai nezinu.
Sirds dziļumos mēs katrs gribam kaut vienu miljonu, villu un jahtu.

Geisha    1 Chris! Neķeries klāt vārdiem. Jā tieši tā vīrietis ir pelnītājs, sieviete bērnu audzinātāja un ģimenes pavarda sargātāja. Vīram IR jāapgādā ģimene. Varbūt sievietei ar zīdaini uz rokam būtu jāstrādā kamēr vīrs ar aliņu guļ vēderu kasīdams? Tad kakova hrena jūs vīriešveidīgie bābji brēcat ka sievietes jums spļauj virsū? Tieši tāpēc, ka esat bābji jums arī spļauj virsū. Sieviete normālu vīrieti cienīs. Normāls vīrietis nekad neraudās netā par savu grūto sūtību uz planētas Zeme, bet baudīs dzīvi ar savu sievieti un bērniem.
A seriāls kā jebkurš seriāls - ar kaut ko jau to skatītāju vajag noturēt. Galu galā aktieriem, scenāristiem, asistentiem un citiem tehniskajiem darbiniekiem vajag darbu.

Epifanija    1 Nezinu ar ko jus tiekaties bet nevajag visus tos nosodijumus attiecinat uz tam kuras ar jums netiekas vienkarsi jau ir apnicis klausities ka jus visas aplaupa nabadzini tak tadel uzrakstiju savu viedokli pasakot prieksa jusu problemu ka nesaprotiet kur jainveste savi lidzekli bet ne vel piesuj man bumbinas tok ar smadzenem nedraudzejaties!

merlina200    1 Tā ir bijis vienmēr, paskatieties filmu "Ceplis"´, ir visādi cilvēki, arī slinki uzdzīvotāji...
Pašlaik ar internetu uzdzīve un naudas kults tiek vairāk popularizēts un jaunieši apjūk domājot, ka tā arī ir tā pareizā un vērtīgā dzīve. Taču ir arī gudri un talantīgi jaunieši un jaunietes, kuri pilnveido sevi un iznes Latvijas vārdu pasaulē ar saviem sasniegumiem.
Ir vīrieši, kuri negrib, ka sievietei ir sava dzīve un līdzekļi, tad sievietes laiks pieder viņam. Katram savs. Ja sievietei ir tikai skaistums, tad ar to arī nopelna, ja ir kas maksā.

DanaL    1 Es jau sen būtu beigta, ja man nebūtu jāatrādā, jāiziet ārpus mājas, un visu laiku jāskatās tikai uz vienu vīrieti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu