Vai jums nepietrūkst "Likteņa ironija jeb vieglu garu"?

Katru gadu 31. decembrī un 1. janvārī VISI Latvijas TV kanāli demostrēja filmu "Likteņa ironija jeb vieglu garu". Gadu no gada, citrreiz pat vienā laikā. Bet šogad PĒĶŠŅI neviens vairs neuzdrīsktējās. Ļoti uzkrītoši! Kas tā ir - politiskā cenzūra?

atsledzniece  1 4 bija, bija. un neapnīk patiešām

Vaukskis  2 1 Man nemaz nepietrūka ! Es Vecgada dienā un Jaungada dienā biju tik aizņemts ar ciemošanos un apdāvināšanu, kā arī mielošanos, ka man maz sanāca skatīties televizoru; drīzāk gribējās atkrist un pagulēt noguruma dēļ. 1.janvāra vakarā labprātāk paskatījos vakara analītiku "Nedēļas vēstīs", kas "pazūd", zaudē aktualitāti telekanālā "Rossija RTR", nevis to veco filmu, ko var arī citreiz noskatīties. Gan jau tā nav nekāda politiskā cenzūra, jo tak Latvijā piereģistrētais PBK jeb krievu Pirmais kanāls rādīja !

Sarabi  3   Sen jau apnikusi 2018-02-02

Margriete  3 2 Nē. Neesmu krieviete. 2018-02-03

Jurijs55  2 4 Snobiskā aprobeźotìba. Musu purva - vislabākā ! Mākslā nav krievu vai citu tautu, ir interesanti un talantìgi darbi, vai nè. Vāciešiem netraucē katru jaungadu pavadìt kopā ar Britu filmu Dinner for one. Rjazanovs ,starp citu nekad neuzslavēja padomju laiku un imperiju bet bieźi to kritizēja - caur satiru - kā filmā Garāžā. 2018-02-09

Piparkuka  2 3 Pat ĻOTI pietrūka!! Nebija ko skatīties un tā visas dienas... Jo Ziemsvētku- Jaungada laikā daudz brīvdienas.
Ļoti skumji, ka nerādīja (arī PBK!). Un pat "Eglītes" nevienu.
Ļoti skumji.
2018-02-10

Jurijs55    1 Nu kā, nu kā, ko Jūs, mes taču latvietes - lai "Iemīlējies Šekspirs" skatas britietes, "Titaniks" - amerikānietes, "Zita un Gita" - indietes, kā var būt citādāk ?! 2018-02-18

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu