1:1 ar Alvi Hermani

Domāju daudzi šovakar skatījās TV raidījumu 1:1 ar Alvi Hermani. Par viņa jaunāko izrādi, kur Fracijā demogrāfiskās vēlēšanās pie varas nāk musulmaņi.
Bet šoreiz ne par to, bet par vienu viņa izteikto ideju, ka Latvijā vēlēšanu tiesības vajadzētu atstāt tikai pilsoņiem ar augstāko izglītību. Kādas ir jūsu domas par to?

Geisha (2016-09-28 08:02)  1 5 Dunduki, padomājiet taču vienreiz - tauta ir izbraukusi, darba nav, algas smieklīgas, tas tejāteris vēlēšanas. Tpu! Nu rudasti izstrīpoja, bet viņa sēž kā ķipis un spļaut uz jums gribēja. ŪŪŪ - dunduki, ūūū

Svece (2016-09-28 08:02)    3 Cirks jau tā vēlēšanas sistēma ir . Nesaproti vispār kāpēc demokrātiska valstī vēlēšanas ir aizklātas ? Kāpēc jāslēpj cilvēkam viņa izvēle , viņa uzskati-ja valsts skaitās brīva un demokrātiska. Jebkuras aizklātas velēšanas ir anonīma bezatbildība. Uzskatu ka nevienas vēlēšanas, lai kā tās notiktu nevar būt anonīmas. Tas ļauj gan nodarboties ar falsifikāciju ( neticu rezultātiem piemēram par Latvijas pievienošanos Eiropai ) , gan veicina bezatbildību.

dogville (2016-09-28 08:52)  1 1 Vai tad tie simts idinji nav visi,kaa viens ar augstaako izgliitiibu?Cienu Hermani,bet,kaa jau Liela Personiiba,shauj paari striipai!

av2 (2016-09-28 09:37)    2 un domaajat, ka neieveeles musuklmannus, vai kkiiniessus ....ar laiku ? Kaa Riigaa krievus.
Kas ir vairaakumaa, tos galu galaa tiiri matemaatiski ieveelees.
Vai llaut veeleet tikai...kaadam noteiktam "pilsonnu baram", nu tas nekad neotiks , jo tad finaalaa buus nakamais stallins.
Ko dariit? Jaakontrolee , lloti jaaierobezzo , imigraacija no musulmaannu valstiim Eiropaa. Kaa to izdariit? Ar speeku !!! Jo citaadi vaaks buus :(

Vilkabele (2016-09-28 10:55)    2 Ja ievēlēs, tad ne jau personālijas ir noteicošās, jo ne jau musulmanisms kādu varētu ietekmēt, kurš nav ietekmējams. Sabiedrība vienkārši ir nocietusies pēc saprotamiem spēles noteikumiem. Nav svarīgi, kurš tos piedāvās. Taču nevar noliegt, ka arābu tautas ir smalki psihologi. Tāpēc labi strādā arī ts. uzpirkšana - ja cilvēkam ir vājās vietas. Kaut vai tajā pat "pakļaušanā" - kāds ir laimīgs, ka viņu pakļauj, kāds pakļaušanā saskata attaisnojumu savai nožēlojamai eksistencei utt. Bet tēma nepavisam nav jauna. To Hermanis pacēla jau Tautas ienaidaniekā un pat "apbižojās", nesagaidot sabiedrības diskusiju. Bet, lai spriestu par šīm lietām ir jālasa filozofi, sengrieķi, romieši utt. Tāpēc arī loģiska ir vēlme, lai sabiedrība izglītotos. Jo izglītotai sabiedrībai kaku par zeltu neiesmērēsi.

Rinkulis (2016-09-28 11:28)  1 3 Mans viedoklis - PILNA PAKAĻA idiotu ar augstāko izglītību. Vēl pilnāka pakaļa idiotu ar doktora grāda turētājiem.
Šobrīd diplomus dala kā reklāmas lapiņas...

kuks10 (2016-09-28 12:31)    3 sviests,mums jau daudz mākslinieki ir sēdējuši parlamentā..un kas mainījies,jo reāli neviens nenes atbildību..pat pie lieliem krahiem..neviens deputāds nav cietis,neviens pat nav dabūjis ar slapju dvieli pa pakaļu..)))

Rinkulis (2016-09-28 12:37)    4 Pajāt atbildību...tas tā nestrādā.
Galvenais ir godaprāts un sapratne - ja visiem būs labāk - arī man būs labāk. Nav tādu cilvēku - ir tikai alkatība, kas ir 21.gs sērga - bīstamāka par HIV.

neratni_stasti (2016-09-28 12:44)    5 Izrādi redzēju, un, starp citu, tur nav tieša sakara ar Tevis uzdoto jautājumu. Patiesībā darbs ir par rietumu pasaules pielāgošanos dažādiem apstākļiem, par sava komforta meklēšanu, un, starp citu, tieši izrādē redzams, ka tikpat daudz grēko tie augstāko izglītību ieguvušie intelektuāļi. Nekas viņiem neinteresē vairāk par savu komfortu. Domā, ka tādi ievēlēs kaut kapeiku labāku Saeimu? :D

Arkmara (2016-09-29 17:26)      Augstākās izglītības diploms nav vienīgais kritērijs,lai vērtētu cilvēka sapratni par norisēm sabiedrībā...Ir daudz tādu izglītoto,kuri ignorē paša iesaistīšanos sabiedrības problēmu risināšanā...Bet pareizi nav ,ka dodas vēlēt par jebkuru,kura partija vai kāds tās pārstāvis šķitis tik smuks...Retais atceras,ka cilvēkam ir galva,smadzenes(nenodzertas),spēja loģiski domāt u.t.t.Neapzinās savu vērtību ,kad jāpauž savu viedokli vēlēšanās....Bet ir arī tur zemūdens akmeņi...Ne viss ir tāds ,kāds izskatās...Domājam...Bet citiem imigrantiem jāspēj pateikt to,kur katram ir vieta!Ja nespējām vecajiem,tad -jaunajiem...

Viliendi (2016-09-29 21:42)    1 Protams, ka jābalso visiem, taču mani smīdina tie ,kam tā izglītība nav, bet domā ka tāpat gudri..es arī tā domāju pirms augstskolas:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu