Vai esat lasījuši Andrē van Līzbets grāmatas?

Vai iesat mēģinājuši, izmantojat viņa grāmatās dotos ieteikumus, un ja esat, vai tas ir uzlabojis Jūsu partnerattiecības? Es izlasīju grāmatu "TANTRA" sievišķā vara un manas sajūtas bija pacilājošas. Bet, labi izzināt un iemācīties ko jaunu - bet vai tas ir tik viegli - un vai Eiropas sex kultūrā un tradīcijās tas iespējams. Domāts: vai iespējams mainīties uz dievišķo pusi? Piekrītu, tiem, kas mani uzskatīs par sapņotāju :)

neko (2014-06-19 15:52)      "Ja ir dažādi partneri, tad noteikti ir lielākā piredze arī partnerattiecībās." - nebūt ne; arī ar vienu partneri 10-20 gadu laikā var piedzīvot gan daudz un gana daudz ko saprast. Jebkurš cilvēks mainās un tā cilvēka, kas tika sastapts pirms 10 gadiem šodien vairs nav un nevar būt... viss vienmēr mainās. Var mainīt partnerus var nemainīt - tam nav nozīme; dzīve pati par sevi ir gana plūstoša un manīga parādība. Citiem vārdiem sakot - "upe kurā 2x iekāpt nav iespējams" un nav būtiski - tanī pašā upē kāp, vai kādā citā. Upe vienmēr ir cita.... ja vien iekāp un sajūti kur esi iekāpusi.
[piedot bet tēma vairāk tāda "krastā sēdētāja filozofija" par to kā plūst upe.]

Lucy (2014-06-19 16:03)      Nu vai zini,ja jau līdz 50 tu neesi sapratusi kas ir sekss,tad nekadas grāmatas,nekādas tatras tur vairs nelīdzēs,jo lai tu sev atrastu to saucamo potencālo spraudēju būs jānopolās es domāju,jo citādi tu sen jau espermentētu un nejautātu citus domas!

Uz 50gadu sliekšķa praktiski nav iespējams atrast normālu vīrietu,kur nu vēl kvalitatīvu sekss ar tava vecuma onkuli!

Deisa (2014-06-19 16:15)      Konkrētās grāmatas lasījusi neesmu, bet šāda tāda informācija arī par tantru līdz manām acīm ir nokļuvusi. Diemžēl jāpiekrīt MC, ka šeit par tām tēmām būs grūti izveidot diskusiju, ja lielākoties diskutētāji attiecas pret sex ar mietpilsonisko uztveri un garīgā pilnveidošanās izraisa vēlmi nicīgi pasmaidīt. Vienvārdsakot - ja gribi diskutēt, i nemēģini seksā garīgumu saskatīt, citādi piesmies un akmeņiem nomētās. :D Vispār par garīgumu te nav ko runāt, te cilvēki praktiskie. :)

Lucy (2014-06-19 16:22)      da sapratu par jogu,man tas galīgi neuzrunā,man seksuāla dzīve vēljoprojām kūsā,tā,kā citiem viss ir citādāk!

Drole (2014-06-19 16:48)      graamataS?

Andre van Lysebeth ir kaudze graamatu par jogu un viena - par tantru.

IzlozeLOZE (2014-06-19 17:40)      Manuprāt, te nevienam nav ne nojausmas par attiecībām, kur nu vēl par augsta limeņa attiecībām. Te visi komentāri--es, es, es, !!!! Arī mans sākas tā.
Labi, ka kāds iesāk- varētu pat kādu citātu apspriest! Tad tik būtu ko dzirdēt no nihilistu pulciņa!(to neko)- nenoželojamajam:D

slaida (2014-06-19 18:54)      Mums netikai nojausma ir par attiecibam,mums ir attiecibas un ja jau portals-PA ir tik nu su..tad kapec jalasa,kapec jauzdot jautajums,ja viss liekas zultains.Varbut uz kadu cali,vai mammam portalu vai vecmeitam,kur sapratis savejie a?
Nav lasita ta gramata,nojausu,ka man nepatiktu.

men (2014-06-19 19:45)      ...pratiņ nāc mājās...!

Stulbaa_stulbene (2014-06-19 20:57)      Interesanta grāmata, daudz vēstures fakti, man iepriekš nezināmi par āriešiem un dravīdiem, kā arī par garīgo seksualitāti (un tam nav nekāda sakara ar dzimumaktu, kniebienu, seksu). Vai dzīvē ko esmu izmantojusi un guvusi izlasot šo grāmatu.... hmmm, nu laikam tikai savādāku skatījumu uz dažām lietām. Bet, ja ir vēlme savu dzīvi pilnībā mainīt, tad abiem ar patneri ir jābūt ar putniem.

av2 (2014-06-20 08:24)      nee.

MaryClaire (2014-06-20 10:40)      vēl gribu norādīt uz to, ka pieredzes apmaiņas formāts neļauj ievietot vairāk par 2 komentāriem, tāpēc kāda vispār var izveidoties diskusija?

parasti plašas diskusijas notiek Interešu grupās, un konkrēti par tantru arī ir atsevišķa domubiedru grupa, - tā arī saucas "tantra un Dao ...." aizmirsu pilno nosaukumu. pieredzes apmaiņā nediskutē, bet izsaka savu viedokli. vai nu par tēmu, vai par autoru, ja tēma ir nekāda.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu