par gramatam.

vakar izlasiiju vienu atzinju,to sacija gudrs un skaists gruzinju viirietis.ka (c) dziive vispar ir kadas 120 gramatas,ko ir verts izlasiit.vairak nav nepiecieshams.un ar tajas ietverto informaciju cilvekam pilniigi pietiek,lai sevi attistiitu.(citats ir izrauts no konteksta)
jusuprat,kadas tieshi jums butu tas svariigakas gramatas,kuram ir jastav plaukta-izlasiitas,parlasiitas,zinamas,jebkuru lapasspusi atshkjirot?kuras jus ir veidojushas,kuras jusos ielika vertiibas un izpratni par Visu?

Moonlight_shadow (2011-09-30 23:52)      daisy777 (2011-09-30 11:39) viedoklis
Atbildot uz jautājumu, tāda ir tikai viena - Dž.K.Dž "Trīs vīri laivā".

Tā jau ir gandrīz vai kluta graamata:) Kad pirmo reizi lasiiju, tracinaaja:) Domaaju, ka neko stulbaaku neesmu lasiijusi vispaar:) Bet, ja lasa labaa omaa, tad...labaaku lasaamvielu neatrast:) Tieshi viņas dēļ mums gjimenee tikai foksterjēri vien bija cieņā:)

_Krasula_ (2011-10-01 00:10)      Grūti teikt kādas grāmatas ir vairāk veidojušas manu dzīves uztveri, jo bērnībā biju īsts grāmatu tārps. Stiepu grāmatu kaudzes no bibliotekas un paralēli revidēju vecāku grāmatu plauktus. Piederu pie tiem cilvēkiem, kas nepārlasa grāmatas, izņemot dzeju. Dodu priekšroku garadarbiem ar tēlainu, bagātu valodu, kas caurvīta ar humora jeb ironijas stīgu. Patīk grāmatas ar psiholoģisku jeb filozofisku piesitienu, arī kriminālromāni. No pēdējos gados lasītajām aizkustināja Tonija Pārsona grāmatas: "Tēvs un dēls"; "Vīrs un sieva".

riks (2011-10-01 10:12)  1   izlasi Ābeci, Bībeli un Kafku, bet lai Tevi varētu uzskatīt par kulturālu, izliecies, ka esi lasījusi vairāk par 120 grāmatām - vismaz 125÷128!

Ivars_on (2018-10-15 20:49)      Komiksi arī skaitās?
tad sen jau pārsniedzu šo skaitu.
:D

ja godīgi 100 ir izlasītas - TIKAI, Ne jau viss jau turās galvā. Sanāk tā - Смотриш книгу видеш фигу.
Pilnīgi piekrītu :D

Dinnija (2018-10-16 14:00)      A.Ekziperī "Mazais Princis" - šajā grāmatā ir viss kas ir jāzina par visuma lietu kārtību. A.Milns "Vinnijs Pūks" - par cilvēku tipiem un viņu iekšējo būtību un "vājībām" un lieliska humora deva.
Benita Veisberga "Es - tavs maigais jērs" - tā pēdējā ir mana personīgā, nezinu, kā citiem, bet mani ļoti emocionāli saviļņoja autores mākslinieciskais izteiksmes veids un latviešu valoda

Ievinjata (2018-10-20 16:11)      Var izlasīt vairāk. Un tiek arī lasītas, bet diez vai tās patiesi vērtīgās līdz 120 aizvilks. Man ir kādas padsmit grāmatas, kuras cienu. Bet arī no tām dažas patīk, piemēram tikai tāpēc, ka man patīk fantastika, mistika un šausmas :D Bet jā, "Vinnijs Pūks" ir grāmata visiem vecumiem. Kafku un līdzīgos drošvien lasa gudrāki par mani. Es nekad nedavilkšu līdz "Ulisa" un līdzīgu grāmatu līmeņiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu