Kurš populārs,zināms sabiedrības cilvēks Jums nepatīk vai tracina?

No paziņām dzirdu,kā es neciešu to vai to...vārdos nesauksim...Man arī ir viena persona..kuru es vienkārši nepanesu..man pilnīgi vienalga,ka viņai ir balss,ka viņa labi Savā vecumā izskatās,ka viņai tas un tas..Neciešu viņu un viss..pat īsti nezinu,kapēc..?.kad ieraugu TV..Mani pat tas sadusmo..jocīgi....Viņu sauc Olga Rajecka..Vai vēl kādam ir tāpat,ka kādam riebjās,kāds noteikts populārs cilvēks..?domāju..vai no Jums kādam ir tāds cilvēks..Bet no otras puses man pilnīgi vienaldzīga ko viņa dara...ka tik neredzu viņu un nedzirdu...

DAfrika      Kā ieraugu, ka Maikls Duglass joprojām vazājas kopā ar to Zetu Džounsu, tā riebjās pilnīgi... man veci nocēla, kaza tāda!

DAfrika      Bet pa nopietnam, tad Ždanoka.

non_grata      peļa mīzals lindermans

non_grata      kiops taču visu latvju sieviešu elks:)

liancite      Mani tas neuztrauc, kamēr lūrēsi uz citiem, savu dzīvi palaidīsi vējā...;)

epson      tas kurss zog vairaak ne kaa paareejiei...!

jozolsen      Vārdu -riebjas-pret sievieti!!Tas jau vien norāda uz neveselu psihi,emocionālo kroplumu..Neciešu...Pati nevaru izskaidrot...Jo vairāk tādus vārdus lietosi,jo tālāk viss negatīvais attīstīsies..Par cilvēku spriež pēc darbiem,cik nu kuram tās saprašanas ir...Olga ir DARĪJUSI ļoti daudz laba sabiedrībai,bērniem ,ārī kā sieviete..

limonija      Riebjas daži glamūrīgi tukšmuldētāji - politiķi...Šadurskis ir viens no viņiem. Nez kādēļ arī Mārtiņš Bondars nekad nav paticis - kaut no skata bezmaz etalonvīrietis:D

tiu      Nu gan tu klava4 izgāzies! Labāk nebūtu komentējusi!
A visi te nopietni komentē, bet beigās tu sāc nesmuki apsaukāties!
Nu lai kā arī nepatiktu, tomēr Tu noliec sevi, nevis komentētājus. Tāda ir realitāte.

Vucis      Uzņēmēja Pulkinena, politiķe Šlesere, mūziķis Kiops, sabiedrības dāma Elita Drāke... īsti nav skaidrs, ar ko šie cilvēki nozīmīgi? Ko paveikuši? Panduprāt, prasti zīmuļi. Un tādu ir daudz.

Bet prezis ir vnk nacionālais pozors!

kvarts      No nepolitiķiem, bet populāriem sabiedrībā, nezinu kāpēc, bet man nepatīk Baiba Sipeniece.

simanis    1 Rajecku ciest nevaru, gadījies pāris reizes tikties.

aggy10    1 mani besī ātro kredītu reklāmas, agrāk reklamēja paketes, tagad šitos. Un kaitina tieši tāpēc, ka es nevaru pārslēgt kā ieraugot kādu nesimpātisku cilvēku.

Lucy      man arī reklamas besī ritīgi besī.Olga arī man nav simpātiska,bet,kā viņa dzied patīk,bet,kā runā,uzvedās vnk kretinē!! vecule jauneles viedolā līdz apsmieklam reizēm:)))

av2      puse no LV politikkiem ir...nu nemaak vinni runaat :(

dviiniite      Daudz nedomāju par personālijām, ja arī kāda/s nepatīka neiespringstu, katrs esam kāds esam, bet personu visatļautība gan ir apnikusi. Gaidu, kad valsts sistēma sāks strādāt godprātīgo iedzīvotāju/uzņēmēju interesēs...

skarbaiskungs      Ramazot, saprotu, patìk onkulji gados.. Bet vari iet garàm, man uz tevi nekad nestàvès, vari necensties ar uzprasìshanos. :*

ramazoti      skarbais! Man nepatīk neviens pi dars, kur nu vēl tāds- kā tu, kurš savu pakaļu sāk kustināt manā virzienā, pirms es savu tukšo alus pudeli esmu piedāvājis tev iespraust.

neiet      Man tādas aizdomas,ka ramazoti ir viens no kreisjiem lapsas nikiem.Gan jau ka noliegs,bet lietas būtību tas nemaina.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu