Brīnišķīgi citāti no grāmatām

Padalieties ar sev tuvām grāmatu atziņām, kuras būtiski ir ietekmējušas jūsu dzīvi

janisqwerty  4   oho tauta velee Miss , pasi velee pasi p.... (autors nezinaams )

Mr__Nobody      ...tā gadās. Vonnegūts. :)

janisqwerty  1 1 mellene - interese ir procesaa nevis rezultataa !!!

MuhaMors  1   Tautiete Deeziree, ijn citi lidzCietejTautiesi ;-)))))

Balta gulbja, barona Sankt Ekziperi gramata par princi,vientulu planetu, ij lapsu, ij vina rakstitas atzinas,, man noliktas pa rokai plasaja sentevu biblioteka, ar domu, ka gan jau, gan jau, kadreiz kauc ko uzrakstisu, pacitesu.

P.S. vairak ka interesants ir tiraasinu Sprancu, barona Sankt Ekzeperi dzives gajums, brivpratiga boja eja kara laika, ij brivpratiga busana (vairak , kaa netipiski senSenam aristokratam ), Sprancu elites lidotaju-iznicinataju vieniba- baltaais gulbis.
Viena no pedejam, laikam pate popularaka, no Ekzeperi bildem, ir tiesi vins berete, ar pie tas piestiprinatu kokardi, balta gulbja veida.

MuhaMors  3   Tautiete Avenekazene !!!!

Nedaudz manas pardomas par saldajaa medutina mercetajieem makaroniem, karinamiem uz musu ausem, kas mineti Bibele, jebsu..............mana kritiska dazu vesturisku faktu izvertesana.

Pastasti, ka tiesi, tavu dzivi ir izmainijusi zziidJuudu verdzibas instrukcija -BIBELE ?

Kapec tiesi, no milziga, pieejama pasaules tautu pasaku, teiku, un legendu, dzives pozitivas instrukciju klasta- sakopojuma ( piem popularakie, Budisms, Senpersiesu Zoaastrisms, ta pati latviski-vediska dziveszina, Krisnas maciba, ij t.t. ) tevi ir saistijuse,pasieceltas "izredzetas tautas " paverzinasanas formula-instrukcija Bibele ???

Kadas ir tavas personigaas domas, par Romas Imperatora Konstantina laika, pilnigi, un totali izredigeta Bibeles "Jauna Deriba ", no sakotneja taja neatstajot gandriz neko.

Kas norādīja uz Senās Romas imperatoru Konstantīnu, ko brīvmūrnieku rituālu augstākajos grādos īpaši godina kā valdnieku, kas kristiešu brālību no VAJATAS kustības pārvērta par VADOSAS impērijas reliģijas nesēju. ( citats no wikapedia )

P.S. Padoma par vardu Bibele ( no sengrieku pilsetvalsts Biblas nosaukuma, tiesa tulkojuma -gramata 9 Biblas pamat biznesa nodarbe bija rakstampapira-papirusa razosana-tirdznieciba.

Jezus, ( griekiem nav miksta ssss, ka mums piem. ij vini nevareja pareizi uzraakstit Jezus isto vardu Isua ), par Jezus Kristus ( Kristus griekiski mesija ), par Jezu Kristu, klust pec naves ( ir citas daudz pamatotas versijas, kas izsledz naves un augsamcelsanas busanu )

Ir Isua no Nacaretes, kas ari ir plaksnite raakstits virs vina krusta, un ari uz naves zimes krustina ko ticigie kristiesi, no bernibas ka muzibas nolemtibas zimi-kapakmeni nesa uz kakla, ka verga vazas visu muzu.
I N R I ( uzrakstss uz virskrusta plaksnites )
I N ( Isua no Naceretes )
R I ( REXUS -( pasieceltais kenins ) I ( judu-ziidu zemes )

P.S. Visu manis mineto neuztver parak personigi, nesmu kristieti

mellene_85  1 1 agrāk zinātnieks un pētnieks, tagad>

Jurijs55    1 spilgts pieradījums par vēl vienu, ne tik senu meli : padomju tauta esot bijusi "kaislīgo" lasītaju tauta :(((

riebekle  1   “… Mēs stāvējām priekšnamā, salikuši kopā pieres, aizvēruši acis, rokas saņēmuši viens otram uz skausta. Man radās sajūta, ka viens aiz otra pieres mēs saredzam domu, fantāziju un gaidu tuneli, mūsu iespējamās neiespējamās nākotnes garo tuneli, mēs lūkojāmies šajā tunelī, kādu to iztēlojāmies, tas bija otra cilvēka tunelis un reizē savējais, abi ieplūda viens otrā un sakusa kopā, mēs aizgājām pa šo tuneli tālu uz priekšu, kur tas pagaisa aptuvenībā, mūsu elpa saplūda unisonā, lūpu kārdinājums, mēs piedzīvojām, izstaigājām, sadedzinājām mūsu kopīgo dzīvi, kura nebija iespējama, jo nebija iespējama man. …”

/Paskāls Mersjē “Lea”/

rokons  1 1 Kas tā mīlestība ir? Viens šļurkšķis, un visa mīlestība cauri.

( Džons Apdaiks Trusi bēdz )

borzomi      Izmantojiet iespēju!Visa dzīve ir risks.Vistālāk parasti tiek tas,kurš dara un uzdrīkstas.(D.Kārnegijs)

burleska      Ja cilvēkā slēpjas liesmaina auga sēkla un tā gaida brīnumu, sagādā viņam šo brīnumu, ja tu to vari. /Aleksandrs Grīns "Sārtās buras"/

"Un viss, kas tiek pirms sadegšanas svērts,
Cik dīvaini, nav savu pelnu vērts"
/Imants Ziedonis/

"Kā pateikt, ka tava misija vēl nav izpildīta. Tu esi dzīvs, tātad vēl nav" /Ričards Bahs/

"Visas reliģijas ir mirušo reliģijas. Mēs pielūdzam mirušos" /Ošo/

"Katru gadu miljoni kāpj kalnos ar pauniņu pār plecu, lai sasniegtu apgaismību. Un katru gadu cilvēki atgriežas no kalniem, lai sadzertu ar strādniekiem krogā" /Pauls Koelju/

(viss var būt neprecīzi un tuvu tekstam, rakstu kā palicis atmiņā, ja kāds palabos, nedusmošos :) )

VecmeitaARrunci      Citaats no A.Kristi Puaro-veciem greekiem garas eenas.
nesen Draugos lasiitais-meliem iisas kaajas,bet taas skrien aatri.
tautas ggudriiba-nedari otram to,ko pats neveelies sanemt.

_Sveta_  1    foto ... 2018-11-29

spulgaciite      "Pastāvēs, kas pārvērtīsies". (Rainis) Bieži dzīvē ir tā, patiesi. 2019-01-01

spulgaciite      Dzīve sākas tur, kur beidzas tava komforta zona. 2019-01-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu