Ko jūs domājiet par Dschinghis Khan dziesmu - Moskau 1979? :)

Skatos tagad youtubē tās dažādas videoversijas un taisni nostaļģija jem ciet aiz rīkles :D Kas tar ekspersiju, kas par tērpiem, kas par modi, kas par horeogrāfiju, kas par dzīvesprieku! Ja man piedāvātu atgriezties padzīvot kādā pagājušā gadsimta desmitgadē, es nešauboties izvēlētos 70-os! Un jūs? :)

dzelzitis1 (2017-03-12 05:47)      ...politika un mūzika nav viens un tas pats,bet par tēmu...patīk tālaika ansambļi, Bonieym,Erapshen,ABBA,arī tagadējiem lielai daļai nav ne vainas,bet gaume jau katram sava,tā ka te strīdēties galīgi nav jēgas :)

coldlands (2017-03-12 09:38)    2 Faktiteski, komunjagas un parkijnieki pie ta ir vainigi, jo tika audzinata, izkopta sistema, mol nedari neko, un viss tev bus. Ta ari izaaudzinaja nikuljus, zagljus, litrabolistus.
Kad laiki mainijas, un bij jasak maksat vairak par dzivokljiem, elektribu, citiem pakalpojumiem, tad sakas liela breksana, ka ta, dzivoju visu laiku uz haljavu, un tagad na tev, peksni jasak ari stradat.
80-90 gadu muzons ir labs dancjiem, kartigi var izlekaties.

JurisK (2017-03-12 09:53)      Jaa, kaut kaa biju tos mongoljus palaidis garaam - nav jau ar nekaa iipasha, bet jautri pietiekoshi! Shonakt arii paskatiijos vinju dziesminjas -nekaada vaina - vaacu shlaageris, tik jestraaks izpildiijums. Kaa jau teicu - tauta toreiz tika apstulbinaata un no rokbalaadeem paargaaja uz taustimanusirdi izpausmeem! https://www.youtube.com/watch?v=zYmqqu2gNzo Bet es tai laikaa jau biju pieaudzis un kaut kaa tas viss neaizkjeera. Mani jaunaakie koleegas gan to veel atceraas, kaa meicha baseinaa bojus aicinaaja! https://www.youtube.com/watch?v=9Mz5Q5AxFeg

reka55 (2017-03-12 10:35)    1 .....Torpēdiņ, ja lieto svešvārdiņus, izproti tā nozīmi !!!....tava vaimanāšana nemainīs paradigmu !!!...AivarN, tā tiešām ir klubu mūzika, ikdienā mūsdienu jaunatne klausās pavisam citu !!!!...mūsu valdība sastāv no bijušiem partorgiem,kuļtorgiem un stukačiem....p.s PSRS nebija sociālisms, bet valsts kapitālisms !!!!.....nevajag katru topiku pārvērst par palitisku diskusiju...

AivarsN (2017-03-12 22:05)      Ļoti labi zinu,ko šodien klausās jaunieši,pats sev arī atrodu ko tīkamu. Bet vienalga, gandrīz visās kompozīcijās basīgs ritms ir nopietns pārbaudījums aparatūrai un zombējošs publikai,vai latviešu,vai ārzemju mūzika. Ne jau velti saka,saldie 80-tie, dēļ saldajām melodijām,enerģiskie 90-tie, dēļ paātrinātā ritma. Par politiku gan kādā citā tēmā.

reka55 (2017-03-13 09:27)  1 1 .........AivarN, ja tik labi pārzini mūzikas vēsturi, zināsi kādēļ bungas un pastiprināts bass!!!!.......noteikti zini valsti , kur tika veikti eksperimenti ar cietumniekiem( cilvēka gribas pakļaušnai) un tās nebija pūstošā kapitālisma valstis......

AivarsN (2017-03-13 13:24)  1   Bungas,kā rituāla piederumu transa izraisīšanai,jau gadu tūkstošiem izmanto šamaņi un burvji mežonīgajās ciltīs. Mūsu civilizācija savā norieta stadijā ir ļoti pietuvināta šim līmenim. Tikai džungļu vietā akmens džungļi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu