Labas filmas par jauniešu mīlestību

kads zina varbut kadas labas filmas par jauniesu milestiibu

I_am_so_      The Notebook (2004) ar Ryan Gosling. vnk ideāla. nav salda. tiešām kā iz dzīves par to, ka nav nekā labāka uz šīs pasaules kā pa īstam iemīlēties jaunībā un skaisti nodzīvot savu mūžu. gadās visādi arī mūža nogalē. viena no skaistākajām mīlestības filmām - es teiktu. skaisti arī pasniegts bez liekiem izpušķojumiem un teatrāliem piesitieniem. kgan piekrītu tiem, kas apgalvo, ka "Romeo un Džuljeta" ir un paliks klasika, kas nekad nenovecos. "Titāniks" noteikti manā filmu listē neieņem nevienu vietu. "Saved by the bell", "Beverly Hills 90210", "Dirty Dancing (1987)" ar Patrick Swayze tas protams, reti kura tīne uz to nepavilkās, bet tas jau atkal ir cits stāsts. Vnk tādas pasaldas atmiņas, lai būtu par ko spilvenā paraudāt un d/g parakstīt. "Gossip girl" var paskatīt, kā jau visas tās "Sex and the City", "Cashmere Mafia", utt. utmldz.

fargo      jauniešu, ne jauniešu, bet man šī filma dikti patika >
Beautiful Girls
http://www.youtube.com/watch?v=7gtr3mm00AI
viegla, laba, muzika ar ok, storijs normals...

karbonaade      Ingaxx, vai tu kaut ko nejauc? "Maskava asarām netic" ir pavisam par kaut ko citu. Pie tam - ar laimīgām beigām! Pirmajā sērijā ir jaunieši, bet īstā sāls ir otrajā... Slavenais teiciens "dzīve sākas pēc 40" ir tieši no šīs filmas.

Droši par to runāju, jo to filmu patiešām zinu no galvas. Vēl labāk, nekā "Vieglu garu"....

laukutante  1   Krievu "Brigāde", gan mīlestība, gan stipra vīriešu draudzība, gan traģiskas beigas. Pie tam reāli notikumi, bez jebkādas fantāzijas.

krustnaglina9      Mana jauniete ir sjūsmā par "Pēdējā dziesma", "Princis un es", "Spītnieces savaldīšana", "Solis augšup".

Sweet_Lady      Jā , tā krievu filma ko minēja Kudala un krievu-japāņu kopražojums Maskava -mana mīla.

Destiny1982      LOL - franču filma par jauniešiem ir ļoti laba filma. Nezinu gan, vai ir latviešu valodā pieejama. 2012-10-30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu