kur Rīgā var nopirkt grāmatu Žīdu karavīri Hitlera armijā?

http://vieda.lv/wp-content/uploads/2012/02/HK_fragments.pdf

v_s_o_p (2012-08-08 22:31)      Ir žīdi un ir ebreju tauta, divas dažādas lietas. Pavēro kāda degunu forma piemīt žīdu priesteriem un kāda tiem ir ādas krāsa. Interesants ir fakts ka paši dāņi uzskata sevi par Dana pēctečiem..
Iesaku izlasīt šo rakstu(autors Duglass Rīds, teksts krievu valodā):
http://conspi.ru/publ/duglas_rid_spor_o_sione/glava_3/levity_i_zakon/104-1-0-475

selnija_ (2012-08-08 23:05)      Kā saka viena kundze, kuru es ļoti cienu: jevrej eto nacionalnostj, a žid eto poļjot duši:)

hefny (2012-08-09 02:24)      hmm
ebrei ir tie kas uzradās pēc 45.gada?vai tie,kā tos nosauca ,kam ir genriks,xeuščovs,gigo,,ganss utt???ja kādas specifiska izrunatad tāda citiem var nebūt,un runā-izrunā normāli -kā katrā vietā pieņemts+() ieliek oriģinālo vārda transkripciju/tiesa-valodniecībā,laika gatā mēdz būt izmaiņas,reizēm galīgi dīvainas-te latvijiešiem,jo valodniekiem jau ar socnorietu izglītība nolaidusies gar zemi,kā arī izpratnemvalodas ijūta-tāda padīvaina/jau 80.-tajos tādi šavki valodnieki kritizēja vecāku "izgudrojumus"-vārdus,kas patiesībā bija ungāru,gruzīnu uc bērnu vārdi/nezināšna sājā jomā bija graujoša/.līdz ar to,sapratu,ka pēc mīlenbaha,endzelīna,Raiņa un vēl kāda-visi /lielākā daļa/valodnieku ir vienkārši tādi,kas netiek nekur citur iekšā,jo matemātika/bet valoda prasa matemātiski-telpisko domāšanu/,tā ,ka garām......ti latviešu filoloģu armijai ar saldsērīgajiem citātiņiem..../izņemot patiesi nopietnus valodniekus,erudītus,zinošus/.

v_s_o_p (2012-08-09 10:10)      hefny-->Par formu(šajā gadījumā lingvistika) nestrīdos, piekrītu Tevis ievietotājam apgalvojumam par 100% :). Iet runa par saturu.. Ir leviti (saimnieki) un ir pārējie (tauta)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu