Ja būtu tāda izvēle,par kuriem Tv kanāliem Tu būtu gatavs maksāt,no parejiem atsakoties vispār?

......................2011 (c)

nakc      Discovery, filmu kanālus, Pirmais Baltijas

ilpa      Mezzo, visi Discovery, National geographic un dazhi RU kanaali...

slieks      Kad te vajadzēja dekoderi iegādāties, noslinkoju. Domāju nāks ziema, būs vairāk laika skatīties, tad. Joprojām neesmu to izdarījusi un man nav sajūta, ka kas pietrūktu. Šķīvis rāda visus vācu kanālus, pasaules ziņas noklausos, filmas paskatos un pietiek atliektiem galiem. Latvijas TV nemaz nekāroju. Un visi tie tipveida talantu šovi tur daudz krāšņāki un profesionālāki.

ssessy      Discovery (tie daudzie, kas zem Discovery apakšā), NatGeo, Krievi un viss... Latvijas kanālus tiešām nevajag...

joens      Visi diskaveriji (visi gan neinteresē, bet sadalīt uzreiz pagrūti), NG, kaudzīte ziņu kanālu krieviski/angliski/vāciski, kāds nekomerciāls kaimiņzemju (LT, PL) kanāls noderētu, lai neizmirstu, ka tādi kaimiņi eksistē. Mezzo, arte. Utt.

Dzastina      Krievu kanāli, Discovery, RTQ obligāti, nu labi... un LTV1 un LNT, bet ar vienu nosacījumu, ja LNT neraidīs šos vājprātīgos DAUŅU seriālus!!!!!!

Palomino      LTV1, LTV7, NG, Discovery, kāds vēstures, kāds krievu filmu, pa kādam angļu un vācu ziņu kanālam, Eurosport. Ar tiem tad pietiktu atliektiem galiem.

diana1960      Televizoru neskatos vispār.Zinas var iegūt no interneta,labas filmas noskatīties kinoteatrī.Pārējais laika nosisšana. 2011-03-07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu