Grāmata kas ir interesanta

rodas jautājums, kāda tipa grāmatas interesē vīriešus...
varbūt varat dalīties pieredzē par interesantāko grāmatu ko esi izlasījis. :)
Jau iepriekš paldies.

linda_saulite    1 dzeki nelasa vinji skataas porno :D

art_deco      Neesmu vīrietis, bet šiem varētu interesēt kaut kas par makšķerēšanu, futbolu, ginesa rekordiem, kamasutra, sasniegumi alus jomā.

slieks      Varbūt nav sevišķi oriģināli, bet , ja vajag dāvanai, tad labāk grāmatnīcas dāvanu karti. Lai pats apskatās, ko no piedāvātā viņš gribētu lasīt.

SufferWell      pilniigi nesaista romaani, staasti (fantaazijas skriceleejumi). ar aizrautni varu lasiit psihologiju, veesturi, sho to no zinaatnes un mistiku. pilniiga vai daljeeja domu liidziiba man ir ar mistikji Osho.

SievieteMelnaa      Es te nesen iegaaju nopirkt Alisi Zvaignes graamatniicaa. Staigaaju, pametu acis visur kur, kaadas atlaides un taa. Staav pie kases 2as paardeveejas, cilveeki veikalaa paaris, un shiis runaajas savaa starpaa. Viens otrai staasta sekojoshi - "VIIRIESHIEM vajag pirkt krimikjus un detektiivus, ka es saku..mans braalis, vinjsh vispaar filmu taalaka neskataas, ja pirmajaas 10 minuutees nav vismaz 2 liikji (te es sasmeejos), tas pats vinjiem ir ar graamataam. Nevajag pirkt un daavinaat to, ko daavinaasi draudzenei un peec tipa vinji visi daudz maz liidziigi, jaabuut asam sizhetam un daudz spelkaviibaam un viss". Ceru, ka noderees profesionaalju viedoklis.

gravieris      nekad neko nav dzirdējis par vienu grāmatu,kura interesētu visus vīriešus.(varbūt bībele?...bet tas jau būs bijis citos laikos)

Ruxandra      "Meitene ar pūķa tetovējumu" 2010-10-20

pika_pika      No manis lasītajām vecim varbūt varētu patikt Č.Bukovskis Sievietes. Man patika. 2011-08-05

gacca      Galvassāpju parādgrāmatu. 2017-05-01

zefiirinsh      Pēdējās ko izlasīju: "Dubļi, sviedri un asaras" Bērs Grills un "Stouners" Dzons Vilijams. Abas patika, bet savstarpēji nav salīdzināmas... 2017-10-19

zefiirinsh      Katram savs... Nevarēju izlasīt klasiku, "Karš un miers" likās pilnīgs murgs, bet "Mobiju Diku" izlasīju gandrīz neatraujoties...., bet citiem tas šķiet haotisks murgs 2017-11-16

Piparkuka      Manam tētim pilns ar: kriminālie romāni, ar ievirzi uz politisko romānu, politikas un intrigas, izmeklēšanas noslēpumi, katastrofas un vēstures fakti vai mīti, ceļojumi pa dažādām valstīm, dažādas ar seksu saistītas grāmatas, drusku trilleri.
Agrāk visi izlasīja vismaz Monte Kristo vai Robinsosns Kruzo. Ar to arī daudziem beidzās lasīšanas tikums.
2018-01-18

zuzanna49      Šāntarāms var interesēt gan vīriešiem,gan sievietēm. 2018-03-01

filmasmultenes      Harijs Potters vislabak. 2022-02-11 13:02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu