Seriāls "Ugunsgrēks"

Kas jūs visvairāk kaitina seriālā _Ugunsgrēks_? Mani tas, ka viss sižets attīstas tikai uz tā, ka neviens neslēdz durvis (pat seksojot). Un tas, ka Marta tic visiem citiem, izņemot savu lielo mūža mīlestību. A īstenībā jau tā laikam ir arī dzīvē. Man gan liekas, ka netic kaut vienam tavam vārdam, tad nekādas mīlestības tur nav bijis pat tuvumā

Lucy  1   Neskatos tādu!

art_deco    1 Man patīk jaunā tituldziesma.

lapsinja07    1 sievieteMelnaa-baigi labi visu aprakstījusi!:) man patīk Zenta, bez zentas tā ziepene nebūtu nekas!:) bet kaitina ,ka tagad Leonu un Fēliksu attēlo viens un tas pats aktieris, nu reāls sviests......................

riks    1 STAARA_ - viedoklis - man gan nav kauns atzities, ka tas ir vienigais, no latv.ser.,kuru skatos:)

man bija aizdoma, ka nav 1-īgais. ♥-mīļā Mōnika takš VSJO?
vot kā tā viena aktrīze latviski krievu manierē runā - par to gan bobrenes, pižikus, mices, bubļas un keponus nost.

xpress  1   es labaak tad skatos DOM2, pilniigi nopietni :)

Ingaxx    1 Skatos kafejnīcā pa TV, man darba diena gara, ieradums, nekas nekaitina un nekas nesaista tajā, bet savdabīga latviešu mentalitatāte tajā parādīta ir, laikam tāpēc letiņiem patīk un kaitina, bet taču par spīti skatās... Normāls seriāls - kā reiz priekš mums, nepretendē taču uz Oskaru, lai ķidātu aktierspēli un režiju. Es tikai brīnos par cilvēkiem, kuri lien iekšā tēmā par seriālu un komentē, lai gan neskatās to, riebjoties, bet taču sabalsots bija un par balsotāju naudiņu filmēja, ja pareizi sapratu (neredzēju pirmo daļu filmai, kur viņš savādāk saucās kaut kā) uttt. Tas tāds sava veida mazohisms ir, vai?!

rudmiese    1 Es seriālu sāku skatīties tikai iepriekšējā sezonā un man patika. Bet šajā sezonā... sākumā likās, ka tas ir pavisam cits seriāls. Visi tā kā tādi samainīti. Tieši jaunā koncepcija kaitina - nedabiskās, sakāpinātas emocijas un nesaprotami rīcības motīvi. Dvīņubrāļu varbūt ir par daudz, bet tas nekaitina. Un, ja tur visi slēgtu durvis, nebūtu sižeta...nu jūs taču saprotat...:)

verso    1 Skatos, ja vien esmu mājās. Biežāk gan sanāk Izklaidē izlasīt īsu aprakstu. Ir, protams lietas, kas kaitina, bet bez tām seriālus nevar izstiept garumā :)) Man patīk viedokļi no tiem, kas neskatās, bet zin gana daudz nianses un to, ka riebjas šis seriāls. Kā var riebties tas, ko neskatās???

evalc      Labākais latviešu seriāls, jo vienīgais šāds :) (3 gadi kā nekā!).
Bet, patiesības labad jāsaka, ka LTV paspārnē bija harmoniskāks/jaukāks.
Pārņemot TV3, tas kļuvis haotiskāks un, pats galvenais, pilns ar slēptajām REKLĀMĀM (Ulmaņlaiku kvass, Spilvas majonēze, Citrosept, utt...)
Nu jau tas liekas pārāk uzbāzīgi!

evalc      ..jā, un par loģiku scenārija rakstīšanā labāk nerunāsim.

SNIEGBALTITE_      Skatos so seriaalu... normaals sizets, shis tas drusku paarspiieets, shis tas tieshi taa, kaa dziiivee...
Bet Marta gan ir mazliet pastulba, nekad iisti nav patiksui, tad jau Serafina daudz feinaaka :)

masinaanitina      ...es gan skatos...lai arī mani tur kaitina,gan tā Leona dvīņa parādīšanās,gan Marta,kas tic visiem tikai ne savam mīļotajam cilvēkam...Bet ja dzīvē esi viena,gribas reizēm paskatīties kādu romantisku ,,pasaciņu,,...Un arī aktieri man patīk un tēlo man liekas arī ne slikti...nu labāks jau ir tāds ,,Ugunsgrēks,, par vienu otru ārzemju ,,ziepenīti,,...:)

sira10      Torpedo kā Blaumaņa "Skroderdienām Silmačos" var salīdzināt ar _Ugunsgrēku_, tas ir līdzvērtīgi kā bēro kumeliņu ar BmW salīdzināt. Blaumanis pret Ēķi??? ...necieņa pret latviešu daiļliteratūru.!!!!!

Ezjule      kas to sū... vispār skatās?

Pilat      Nu ja,nav laika un gribēšanas skatīties dažām,labāk ohujā dirnēt,vakaros jau vislabāk ķerās:DDDDDD

slieks      Skatos cik sanāk, jo ļoti patīk aktieru spēle - Bērziņš, Dumpis, Rafaelsons, Daudziņa. Patīk tie otrā plāna sižetiņi, bet galvenā līnija - Marta+Leons krīt uz nerviem ar tiem mūžīgiem nedabīgiem pārpratumiem.

kissa38      Man nez kāpēc pielipis ir krievu seriāls Margoša ...:))

Palomino      Piekrītu SM. Visi mitinās viesnīcā, bet 1) nav neviena apmeklētāja, tb, tūrista, kas tur iegrieztos; 2) kur viņi, sasodīts, ņem naudu, lai tur dzīvotu?! Utt., utjpr.

No vietējiem seriāliem, kas demonstrēti pēdējo ~5 gadu laikā, visjēdzīgākais šķiet "Likteņa līdumnieki". Pārējie kaut kādi a la "ka tik notērēt nezin kur uzradušos naudu".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu