Iespaidi par Eirovīziju 2009

Padalamies ar iespaidiem par Eirovīziju! Šogad tā ir īpaša, milzīgs šovs, izrādīšanās, daudzi labi dziedātāji, skaisti vadītāji.... Un kurš uzvarēs? Favorīti?

joudasis (2009-05-14 22:32)      Labi,ka sievai jāstrādā,varēšu kaut ko normālu paskatīties tajā laikā!

Satelits_Dzeja (2009-05-15 01:18)      Sāpes, ka nebijām konvertos. :))
Man tajā šovā ļoti pietrūkst dažādi knikšķi un mikrafonu čirkstināšana - nesaprotu kāpēc skaņu operatori cenšās visu tā nofiltrēt. Man tādā ziņā par visu visvairāk patīk dažādi amatieru ierakstītie datortutoriāļi. Piemēram, es ar baudu skatos boot.lv ziņas par tehniku. Mani pavisam neinteresē iekārtas, bet tas noformējums ir tik nomierinošs, ka es kūstu no labsajūtas. Bet nu jā Eirovīzija jau nav domāta čirkstināšanai, jābūt ar glanci. Kopumā šovs brīnišķīgs, ļoti patika Serbijas dziesma, bet patīkami arī tas, ka to vairsnekad nebūs jādzird. Balsošana ļoti patika, tā ir visinteresantākā. Man gan vairāk patika tā punktu summēšana nekā konvertu variants. Var redzēt kas kam ko devis un pats svarīgākais KS ideālie komentāri. :)

adelheide (2009-05-15 07:22)      vakar tamboreejot njeemu un skatiijos...bij diezgan gruuti, jo visas taas taa saucamaas pilniigi vienaadaas "uzvareetaajdziesmas" nav viegli uzklausiit...un manas skeptikja prognozes piepildiijaas - kaa ir kaut kas labs - Eiropai nepatiik!!! Bucha Busulim...un tam fifiigajam onkulim uzreiz aiz Busulja - no Serbijas... man jau liekas, ka izbalsoshana Eiroviizijaa ir jau taads kaa kvalitaates un orgjinalitaates standarts!!!:)))

ShTEPSELE (2009-05-15 08:46)      .
TV neizslēdzu, kad sākās - ja es par vai pret kautko diskutēju, man jāzin kas tas ir.

bet viens gan man patika - visu laiku gudrīši diskutē, kādai jābūt labai Eirovīzijas dziesmai - a es vakar beidzot to sapratu! īstai Eirovīzijas dziesmai jābūt tādai, lai krievu balalaiku ansamblis varētu to nospēlēt un klausītājs atpazītu ;)
P.S. es atpazinu tikai Vaterlo, bet tā jau ir ABBA ;)

ShTEPSELE (2009-05-15 08:50)      .
bet pārsvarā vakar koncerta laikā domāju par to, ka nafig bija savākt uz skatuves tādu tonnāžu ar ekrāniem (un visu pārējo, nu kā paši baigi lielijās) ja nespēj jēdzīgi ar tiem operēt? daudzus priekšnesumus "norāva" vājā operatoru darbība...
krievu lācis kā orangutans pacēlis vislielāko zaru vicinā un demonstrē savu spēku, a sila jestj, uma ņenada.

Just_ (2009-05-15 08:50)      Bet man ļoti patika melnbaltie lācīši, kas dejoja pie "Biļīv mī". /Sakaunas./

leone (2009-05-15 09:55)      Bet dziesmas tik vienādas,ka pat atšķirt nevar,ne atcerēties.
Kaut kā aizķērās tie,kur stīgu instrumenti piedalījās/balalaikas tajā skaitā!/:))))

ingryda (2009-05-16 12:08)      Redzeeju vadiitaaju, to leediju. Gandriiz apgaazos kad vinja saaka runaat, iipashi franciski. Izsleedzu TV un devos guleet.

marmorakaraliene (2009-05-16 12:41)      Vīrs kauko no tā visa tingentangeļa skatījās, pieaicinot mani no blakus istabas, kad uz skatuves uznāca Busuļis (izrunāt krieviski) - ūžasssssssss! Ar to beidzās mana jevrovīzijas izpēte pie TV ekrāna.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu