Cerams, te drīkst to apspriest...
Ko domājat par M.Rurka tēloto "wrestler"?
http://www.youtube.com/watch?v=4OSvJvSwmd4

vispār izpakaļojis savu dzīvi.
Zaķi šaumsinās, bābas vairās, tikai savi divi suņi un nekā nav palicis no smukulīša un no otra Dīna, ne?:)
Nez, man respect pret Rourke. Bullet, Brodjaga... stipri. Kā no ķengaraga...:)

dolce_no_pasaran      ui, sorre, pat nepamanīju, ka šo tēmu rurks atvēris ij izsakās par sapakaļoto dzīvi, nevis bb.

btw, par sapistām dzīvēm tikai ņergas vai tie, kas uz publikas žēlumu spiež, ļurina!

katra dzīve ir unikāla ja vien tā nav pavadīta cietumā vai verdzībā ij tādam rurkam(ja tas ņerkst par sapisto dzīvi), kas dzīvi nodzīvojis kā tam licies garšīgi, nevis rakom stāvot rīsu laukā no saulēkta līdz rietam, natūrā vajadzētu vafeļņicu pievērt un nespļaut dievam acīs!

orange      BB, 90% no tā ko runā sniedzot intervijas ir PR, tātad ja ne meli tad puspatiesības, lai "smukāk" izskatās pārdodamais produkts, konkrētajā gadījumā MR. Alikušie 10% nenoliedzamie fakti iz produkta dzīves. Nevaru spriest par MR vai kādu citu personu kuru personīgi nepazīstu un neesmu bijusi lieciniece notikumiem par kuriem raksta žurnālīšos.
Spriežu par faktiem, konkrēti šoreiz par MR aktierdarbu filmā X vai Y : filmu neesmu redzējusi.

dienamenesisgads      Negribu, dolče, ar tevi bļaustīties, tas ieies infinity. Nepamanīji? Ak, nabadziņš! Tad (kā m.runcim teicu) - pis pa trasi, ja neredzi! Pri čim te es/tu/jāņtāripiņš... tev ir slimība novērst uzmanību. Tas saucas trollisms. Normāli. Troļļojies ar jaunajiem, liec mani mierā. Vairs neatbildēšu.

dienamenesisgads      orange> lieliski, tavs viedoklis. Runa ir par filmu/Rurku, nevis par oho.lv savstarpējiem ķīviņiem. Lieliski, thats your point. labi.

orange      dolce, re kā nostrādā PR: empātiskie ļautiņi pavelkās uz tēlu , piedodiet, sapistā dzīve :)

_dolce_no_pasaran_      trollisms?

a kā saucas tas, kad pilnīgu huiņu uzraksta iekš topika jautājuma, tb, citēju-"vispār izpakaļojis savu dzīvi."(c) un par to negrib atbildēt?

daymonthyear      speciāl tev, aiz uvažeņija> trollisms ir APSPRIEST da jeb ko citu - pilsoņus/produktus/ģeoloģiju.. tas nav spams, sapamerē savādā. Ne par TEVI runa! Tu ir trollis, tāpat kā laps, me, vēl 20 citu. Nepatīk? "ielec āliņģī"
TAS ir trollisms! Aizrunāt. Tev patīk aizrunāt! Patīk? Labi. Pohrenu, tik es tev neesmu mīcāmā mīkliņa!
Nav nekādas huiņas jautājumā. Ir ļoit vnk jautājums(tēma). Arkartīgi vienkāršs. Tēma - aicinājums izteikties par tēmu. Bet TU trollējies par tēmas uzdošanu/sastādīšanu/dajebkampiepisīsies... TĀ ir trollēšana, dolč!

_dolce_no_pasaran_      bb, a kāpēc spoguli vaino, ja ģīmis šķībs?

es par to, ja jautājums uzdots korekti ij bez liriskas pavadošās huiņas, kas i flūdaina ij vispār lec acīs ar savu kliedzošo absurdu, tad i piepisienu nebūs, vai ne?

daymonthyear      Labi. Izveidoju tēmu, dodu mājienus par to, ko par to pasākumu domāju! Kur flūds?(ņem vērā, ka nepārkāpju nevienu noteikumu). FlūdZ kura ira? Lirika un huiņa ir jautātāja un modera ziņa, NEVIS apspriedēja(troļļa, vai flūdera - šitī gadiena flūda neba, jo ne par tēmu izgāji netēma, bet par autoru/jautājumu - trollisms, saucas).
tu man nav nekāds ienaidnieks, ja gribi papisināties un patreneties runāšana, varam turpināt, tikai es ZINU kas ir moderēšana. Me moderē iekš linuxquestions.org vienu no sadaļām... un sorry, vecīt, tur, kā jau teicu, gadrīz KATRS otrais koments tiek banots, bet nav vajadzības, viens otru ciena. Vnk, ja tev "ciuvēks" neprien - da lūdzu - private. No una problema....

SoulBoil      Buutl - nu es pilniigi pievienojos un parakstos zem Tava viedoklja par visiem 100% ! ;)
Pasham man nesanaaktu visu tik labi un skaidri izkjidaat un salikt pa plauktinjiem ... ;)

p_p      /oi, ku feina jums, puiši, diskusija, prieks lasīt/

karķinu ņe viģela, no viskažus - ļaudīm patīk, ka kritusī leģenda spēj atdzimt kā fēnikss no pelniem, jo tas apliecina, ka viss ir iespējams, ka arī mēs (cilvēki-parastajie), ja vien sadūšosimies, visu paveiksim

(bet Rurks izskatās vienkārši briesmīgi, viņam dzīvesveids ir sejā drukātiem burtiem ierakstīts)

Palomino      No filmas noskatītas vien minūtes 25, pagaidām varu teikt, ka gribas skatīties arī tālāk. Vai maz Rurks tur tēlo?!:) Šķiet, tas it tik tuvu pašam... bet, jā, neliegšos, man viņa tēlojums patīk. Pats gan ne visai, tomēr, kaut arī skarbās dzīves apzīmogots un suns laikam arī tikai 1 palicis, visu cieņu, ka spējis saņemties.

Kamija    1 forša dziesma & labs kino, kaut arī nav priekš skuķiem :p

un vispār man pie pak... kas ar ko kad & kā... kāda starpība? tas tak tikai kino un nav obligāts priekšnoteikums, ka lūzerus var notēlot tikai lūzeri...

tad jau mākslu & zinātni taisa tikai geji, maukas & idioti :DDD

Kamija      pleiboys vēl joprojām... http://www.youtube.com/watch?v=og3tN7P6oKI&feature=haxa_popt00
us13

picirilla      Piekrītu Sfinxx-am - sasodīti labs tas vecis Mikijs .... tiešām labs .... 2011-05-20

allldis    1 Hmm, ja par aktieriem un cīnītājiem dzīvē, man mūsu E.Pāvils un U.Pūcītis liekas daudz efektīvāki dzīves un filmu īsti cīkstoņi. Īpaši ņemot vērā psrs krievu zonas apstākļus, kuros nokļuvuši Holivudas rurki tiktu salauzti ātri vien Bet vāvuļošana latviski ruskokneja stilā nekādas simpātijas neraisa, drīzāk pretēji - jo varb. jāpažēlo, ka svešo varas zīmogs ietriecies dažiem dziļāk par senču ģenētisko mantojumu. Ja tas ir humors, tad kaitīgs mūsu jaunatnel, jo slikts piem. ātri līpoti! Nepretendējot uz patiesības monopolu pēdējā instancē, tik savu viedokli izsacījis un visiem jauku dienu vēlot atvados! 2019-04-06 06:24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu